Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • wesker24

  senior tag

  Hát a Secrets of the Lost quest elég húzós és nehéz egy quest még Normal/Veteranon is.

  El kell vinned Anasteria-nak az Archive of Fates Untold-ot de ezt nem adják olyan könnyen :D

  Az Archive of Fates Untold-ot The Shade of Elnadrin Elite Boss adja na szóval itt jön a neheze, :D ugyanis ezt az Elite Boss-t a Steps of Torment negyedik szintjén találod.

  A Steps of Torment egy öt szintes challenge dungeon ahol már elég durván erős monsterek és Elite Bossok vannak. Az első három szintet bármikor bejárhatod, de a negyedik és az ötödik szinthez már Skeleton Key kell hogy be tudj menni.

  Azt mondanom se kell hogy miután felhasználtad a skeleton key-t és a negyedik szinten vagy nincs visszaút :D csak kétféleképpen juthatsz ki vagy meghalsz, ez esetben bukod a skeleton key-t és nem tudsz többet visszamenni, vagy végig verekeded magad a negyedik és az ötödik szinten és megpróbálod legyőzni a Steps of Torment Final Boss-át Lord of Executioneer (Alkamos).

  Lord Alkamos-hoz sok sikert :D az egy teleportáló köcsög Boss, a hátam mögé teleportált azt egyetlen Hit-el meg is ölt 5k HP minus kapásból.

  A Steps of Torment-et CO-Op-ban érdemes megcsinálni, mert Solo-ban hát elég merész ötlet ha csak nem vagy mazoischta :DDD

  Jah és Skeleton key-t is se könnyü craftolni ám mert sok cucc kell hozzá köztük Ectoplasm is és annak a drop rate esélye harmat gyenge , elég ritkán dobál a játék olyat, a ghostokat kell sokat farmolni hogy ectoplasm essen.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

Hozzászólok Aktív témák