Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    Topikgazda

    válasz Nandi88 #2004 üzenetére

    Én is ezt kérném mindenkitől, aki kicsit megakad, hogy elsősorban nézzen rá az Összefoglalóra.
    Nándi PDFjeit annyira előre raktam, amennyire tudtam és logikus volt.
    Ha valaki szóban igényelne magyarázatot, akkor elég sűrűn fent van Discordon, lehet egy 4-5 perces beszélgetés jobban rávilágít dolgokra, mint a leírások, interaktívabb forma. Remekül kiegészíti a fórumot.

    A játék valóban nem olyan "egyszerű", mint egynémelyik másik, rengeteg lehetőség van, folyamatosan jönnek az újabb buildek is.

    Annak valóban nehezebb a játék, aki mindent maga akar bekeríteni, mindent saját dropból akar intézni. Ennek sajnos meglehet az a hátulütője, hogy elmegy az ember kedve a játéktól, mert nem nagyon esik olyan használható dolog ami kellene.
    A Discordra is belehet írni, hogy nincs-e valami cucc feleslegbe, vagy egy gyors kraftolási segítséget is lehet kérni. Nem egyet lebonyolítottunk és elég jó boostot ad az illetőnek egy-két új cucc vagy egy összerakott relic. Remek lehetőség az FG szetkonvertálósdija is, a kékekhez nem kell ritka alapanyag, a lilákhoz igen.
    Mindez lehetőség, nem kényszer. :)
    Persze ott a Crucible farmolás is a cuccok ügyében és most már az SR is.
    Én megértem ha valaki totál egyedül akar boldogulni, segítség nélkül - így is lehet, de ára van.

    Aki a Diablo 2-ről vagy a PoEről jött, nyilván foglalkozott a kereskedős résszel. Aki a Diablo 3-ról az meg biztosan kapott már a partyból cuccot. A GD-ben is meglehet oldani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák