Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    Topikgazda

    válasz AtHoS #1006 üzenetére

    Lehet égő, de én csak lekraftolom ami kell... a megfelelő tárgy legyen a megfelelő statokkal és kész. :) Nem próbálkoztam sosem többször. Persze tudom, hogy ugyanazon tárgy eshet eltérő statokkal... amikor a duplán meglévő cuccaimat hasonlítgattam egymással, sok idő elment vele. :)

    A te tárgyadnál maradva:
    A hivatalos Wiki oldal ez. A Gamepedia a hivatalos ami frissül is, a Fandomos nem.

    Hivatalos wiki:
    This is a crafted-only item and requires the Blueprint: Badge of Mastery. Crafting adds a random prefix and a suffix, which respectively grant +3 and +2 to a random skill.

    Nem hivatalos, régi:
    Badge of Mastery is a Legendary Medal. This item can be crafted after finding the Blueprint: Badge of Mastery. Crafting adds an affix which grants +5 to a random skill.
    Az eltérést okozhatja az, hogy volt patch, és a régi wikit nem frissítik már mert nem az a hivatalos.

    Az AoM kieggel megjelentek az item skill modifieres tárgyak. Úgy látom ebben a listában nincs benne a Badge of Mastery, gondolom mert bármely karinak belehet tenni. Mert alapból nincs rajta olyan skill, ami mastery specifikus.

    Unique affixes tárgyak. Mind craftolható, nem drop, gondolom akkor adja be azt a skillt amit beadhat az adott karihoz. Csak ugye lehet jópár variáció. Egyik sem kellett még nekem.

    Legyártottam egy ilyet 2x egymás után.
    Kapott a kovácstól 1 tulajdonságot.
    Kapott egy resistanceot.
    Kapott egy resistanceot + ugyanabból retaliationt.
    Még a fix tulajdonságoknál is eltérő százalékokat adott. Pl. az egyiken a health kisebb, de a többi érték annyi vagy +1% mint a Grimtoolson.
    Ez szerintem RNG lehet, valamilyen alapstatokkal operál a játék (innen szedheti a Grimtools is az infókat) a tárgy generálásánál pedig változnak az értékek, így biztosítja a játék, hogy eltérőek %-osak legyenek a tárgyak. Legalábbis szerintem.
    Ezt támasztja alá a fenti kraftolásom, ill. az is, hogy megnéztem amit kértél lvl100-on (de nem kraftoltam le), és pontosan ugyanazt mutatta, mint neked. Könnyen lehet hogy Offensivere beadna 4%-ot, csak lehet más kisebb lenne, vagy nagyobb valamivel. :) Szerintem a három requirement csökkentő van fix értékkel.

    Véleményem szerint nincs értelme üldözni azokat az 1-2%-okat. Ahogy írtam ezt sosem tettem, és van mögöttem 3db lvl100-as kari. Ami tudom nem sok, de lesz majd még. :)
    A minél perfektebb hajkurászása természetesen kinek szíve joga, csak nem biztos, hogy megéri az időt és energiát. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák