Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • beteg

  őstag

  válasz Clley #981 üzenetére

  Szia!

  Én nem rég vettem 7 Blac-et. Korábban 4-em volt.
  A többletköltség nem egyértelmű, hogy megéri-e. Nekem azért érte meg, mert tervezem, hogy élő közvetítést adjak. Tapasztalatom még nincs, nem tudom, hogy fog működni. Még a 6-ost is megvettem volna, de az még használtan is olyan drága, hogy a MM-os akciós 119k meggyőzött.

  A 7 stabilizációs képességétől közel sem vagyok elájulva. Alig veszem észre a különbséget a 4-től. (Lehet, hogy stabilan tudtam tartani a 4-et a kezemmel??) Ezért vettem hozzá egy karma grip-et, de azzal sem olyan, mint amit vártam volna már csak a natur kamerától.

  A Quik, ha arra gondolsz, egy annyira fapados program, hogy ha ennél kevesebbet tudna, akkor már nem is létezne. Vágó programnak nem nevezném, mert akkor minek nevezzem a vágóprogramokat? Vagyis ha vannak igényeid azon túl is, hogy levágd egy videó elejét, végét, akkor venni kell valamit. (De sok ingyenes is többet tud.)

  Egyébként ezek csak pont a negatív véleményeim, összeségében nekem nagyon tetszik a 7 Black. Sötétben rettenet szar a képe, még a telefonom is jobb videót készít, de kültéren, világosban baromi jó! (na :) de a 4 is ilyen volt. :D )
  Szóval szerintem azt vedd meg, amelyik tetszik!

  [ Szerkesztve ]

  Csak futni kell!

Hozzászólok Aktív témák