Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • zgospel

  senior tag

  Egy kicsit szűken közelíted meg a témát. Persze tudom én hogy Magyarországon a világon egyedülállóan a vlogolás az elsődleges felhasználási területe a Gopronak, de valójában nem erre lett kitalálva és nem is a vlogolók igényeit próbálják kielégíteni vele, értelemszerűen.

  Ez egy akciókamera, aminek a lényege hogy extrém sportokat, aktív tevékenységeket, stb örökítsenek meg vele. Mondok egy példát. Ha mondjuk downhillezel akkor a sisakodon lesz a kamera valószínűleg, a kezeden meg kesztyű. Gondolj bele hogy mennyire macerás megállni, levenni a kesztyűt, elővenni a telefont, megnyitni az appot, elindítani a felvételt, eltenni a telefont, visszavenni a kesztyűt.
  Ehhez képest megváltás a hangvezérlés!

  De mondok jobbat, saját példámból, megyek motorral, a kamera fent van a sisakomon. Hangvezérléssel rém egyszerű elindítani vagy leállítani a felvételt, nem kell félreállni, levenni a kesztyűt, stb. Hangvezérlés nélkül kész baszakodás az egész.

  Persze van a gopronak a gyári távirányítója, de hacsak nem eszkábálsz külön felfogatást a kormányra vagy valahova hogy egyszerűen és kesztyűvel is könnyen kezelhető legyen, akkor kvázi értelmetlen. Sorolhatnám ennek is a hátrányait, lelopják, elhagyod, lemerül az is, stb. Az áráról nem is beszélve.

  https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Hozzászólok Aktív témák