Új hozzászólás Aktív témák

  • krack

    csendes tag

    válasz togvau #2480 üzenetére

    Pár óra alatt?? Netán 40p az a pár óra? :D Nekem 1080p-n annyit ment, a 7 is, a 8 is. Most szereltem fel egy töltőt, mert ez komolytalan.

    Igen a sor2 rezgősebb, hát még az egyhenger, de némelyik sor4 jobban rezonál (finomabb, de gyorsabb rezgést gerjesztve, ami erős),. Nyilván nem mind, s nem mindegy milyen gép, mert ezek a sor4-ek némelyik azért elég vadbarom. Ergo egy K1300 és egy S1000R között nagyon érezhető a különbség kormányon, az egyik egy sporttúra, a másik egy kvázi szupersport gép naked versionben, nyilván ez a nyersebb. És itt a "sima" annyit tesz, hogy a 4 henger jobban együtt is jár és okoz olykor, bizonyos fordulatokon magas rezonanciát, berezonál. Egyhengeren is így van (meg kettőn is), csak egészen más amplitudóval, sebességgel rezeg.
    De ezt a Hero 7 és még a 8 sem egyenesíti ki, a kép rezonál ezen fordulatoknál.

    Nyilván kormányra szerelve, ahol direktbe átveszi a vázról, nagyobb a rezonancia/rezgés (minden rezonancia rezgés, de nem minden rezgés rezonancia :DD ), műanyag elemeken ez jóval kisebb és máshogy rezeg. Kövi próba lesz a plexi elé rögzítés, de én már csak csavaros kötésekben hiszek (majd valami gumitalppal, méregdrágán van is rá Wunderlich elem), a Hero 7 kétszeri keret letörése után ;)

Új hozzászólás Aktív témák