Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Sziasztok.
    Kaptam kölcsön egy 7 blacket, toltam pár teszt kört bringával, most próbálom ráerőltetni a gps adatokat, a quick win appal, de rettenet gagyi ez a program, már nem fejlesztik, és lehet emiatt, de akad mint a fene, a lejátszás nem működik egyáltalán. Van valami más megoldás erre? Vagy a 8-ból kivették a gps-t és nincs mód ennek a kiolvasására? néhol a 309MPH-ba is belekódtoltam a kamera szerint, persze tudom hogy gyors vagyok, de talán a hangsebességet nem lépem át az erdőben karistolva, hiába állítom metrikus rendszerre, nem változik semmi. Van megoldás? :(((
    -
    Most mentem fel a hivatalos oldalra, és eléggé meglepődtem hogy olcsóbban adják a 8as blacket mint pl azemagon.

    "HERO8 Black€429.99 helyett €329.99
    HUGE SAVINGS
    Score our best deal ever on HERO8 Black.
    Free shipping + 32GB SD card included."

    Romániai oldal, ide rendelném, az érdekel, hogy ez most valami átverés, úgy értem hogy van hátránya? ... kva drága a szállítás, v miért ilyen "olcsó" mikor itthon a boltokban kb 420€ ?
    -
    Tudom sok videó van róla neten, néztem is jó párat de még mindig nem tiszta. Bringázáshoz erdőben, főleg fák között tehát picit sötétebb helyen, érdemes a 8-ast választani? Egy videót láttam arról hogy van valami lehetőség, hogy QR kódokat készítsek, amiket akár kinyomtathatok, és a kamera azt beolvasva elég egyedi dolgokat tud beállítani pillanatok alatt, ez tény h nagyon tetszik, a stabija valamivel jobb, de pl a szélzaj, és maga a hangminőség fejlődött annyit hogy megérje azt választani, illetve flat színprofillal 4k 100Mbit, az papíron jó dolog, meg szebben lehet vele dolgozni, de nyilván a végén youtubra megy fel az anyag, ott van érezhető különbség a minőségben?

    Köszönöm

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák