Új hozzászólás Aktív témák

  • krack

    csendes tag

    válasz AuraSync #2375 üzenetére

    150 volt mikor megjelent, de nyilván megéri még egy 100-asért egy halom akksit venni :DD Ha meg eladom, akkor kuka, vagy töredékáron elszórom az elhasznált akksikat. Meg majd megállok 40 percenként cserélgetni, plusz figyelgetem végig. Max muszájból szoktam megállni, van h egy nap 1-2x. Nyilván nem opció, töltő kell ennek... nálam, motoron.. egyéb akciósportoknál meg biztos marad az akkuzgatás kényszermegoldás, de azok sem feltétlen arról szólnának. Divatkamera felhasználás itt irreleváns.
    Költségek meg persze, mindenre el lehet szórni, negyed millából már jó is vagy. Kell vmi fém tartó, keret, mic adapter (mert a hang sem ér semmit, csak szélzaj van 80 felett), töltő kiépítés, vagy akkuk, töltő, stb.

    Olcsó cuccokat biztos mindenből lehet venni, akksit is, töltőt is, nem tudom, az mennyire tesz jót neki, ennél az akkuidőnél már ez is para. Egyébként 16e is sok egy gyári usb töltőért és egy akksiért, 20e mic adapter, hogy legyen hang etc.
    Melyik töltő az egyébként? Ha egy S9+ teló töltőre ha rárakom az gáz? (mondjuk épp a töltés ideje zavart legkevésbé.) Így h most már a kamera is behalt.. :)

Új hozzászólás Aktív témák