Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz eddie1978 #2265 üzenetére

    A népszerű csatornák "tesztjeit" mindig nagy fenntartásokkal kell kezelni. Nem gyanús, hogy még szinte sosem húztak le semmit? Egyrészt azért nem, mert nem sz*rnak oda ahonnan esznek, másrészt pedig azért nem, mert nincs rá idejük alaposan használni a cuccot. Ha 2-3 napot foglalkoztak a termékkel akkor már örülhetünk.
    Eleve ha 2 nagy nevet említek, Casey Neistat úgy tesztel gimbalt és mondja el a véleményét, hogy ki sem balanszolta rendesen és nem állította be rendesen. Mert az több idő, neki pedig az ilyen tesztek futószalag munkák. Vagy Peter McKinnon amikor úgy hasonlította a Gopro 7 képét a DJI Osmo Actionhöz, hogy a Gopronak koszos és vizes volt a lencséje :D :D :D Komolytalan. De nyilván amikor ez már munka, és néhány naponta kell tesztelni és véleményt alkotni valamiről, az az alaposság rovására fog menni.
    Az új Insta One R is amikor kijött a legtöbb influenszernek kiküldtek egy pakkot a gyárból, majd mindegyikük kb ugyanazt mondta el a kameráról, hogy mekkora király. Majd később a valós felhasználók által szépen lassan kiderültek a hiányosságok és problémák.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák