Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Micsurin #2068 üzenetére

    [link] 4:20-tól 5:31-ig van a Sugru. Én így képről a sisakod középvonalában, az állának az aljára ragasztanám, ha nagyon nem fér oda akkor vízszintesen elforgatva. A kamerát utána 1 max 2 elemmel könnyen be tudod forgatni a kellő pózba. Ezek rövid és merev karok, nem kell aggódni a rezonálástól. Persze ha túl hosszúra nyújtod akkor szar lesz, de egyébként 2-3 elem még bőven jól működött nálam.

    De igazából mielőtt nekiállsz ragasztgatni nem árt gondolkozni rajta kicsit :D Én így látatlanban könnyen beszélek :D

    A 2 oldalú ragasztót amit a gopro talpakhoz adnak, meg amiket ebayről tudsz rendelni, azok folt nélkül lejönnek. Azt nem mondanám hogy könnyen, kb 10 perc volt hajszárítóval mire leszedtem, de nem maradt semmi látható nyoma. A sugrut nem próbáltam még leszedni, de szerintem a hajszárítós módszer nem működne rajta. Azt inkább levagdosni meg csiszolni lehet szerintem. Tehát a sisakról leszedve csak óvatosan! Legfeljebb a helyére ragasztasz valami matricát hogy ne látszódjon a nyoma :D
    A hivatalos oldal ezt írja:
    "Is Sugru removable?
    Absolutely. First, simply cut off the bulk of the Sugru using a knife or scalpel. You can then remove the residue with your nails and some tissue"

    (#2069) kellcucc annyira nem jellemző azért hogy törnének. Persze előfordul, de azért nem minden percben. Nekem elég gyakran használatban van a kamera, rokonok által is, és az elmúlt 3 évben nem tört se a keret, se más tartozékja (Hero 5).
    A linkelt tokot főleg akkor érdemes választani, ha szűrőket is használnál, például ND szűrőt. Különben engem zavarna a szűrőtartó, mert nagy és akár útban is lehet. Ezt neked kell tudnod hogy jó-e úgy.
    Amit nem értek még, az a hátoldalt hogy szeded le ezen és rakod vissza? Mutatja a kép, de nem nagyon értem hogy mivel rögzül ott :F

    A műanyagossal én se szórakoznék, csak ha vagy nagyon ráérek vagy pont útbaesik. Én ebayről rendelném a legolcsóbb műanyag gyári utánzatot, kb ezer Ft.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák