Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • trialboj

  őstag

  válasz Morzsibácsi #1276 üzenetére

  Emagról rendelve, nincs olyan opció, hogy az első 14 napban visszaküldheted és megtérítik a teljes árát?
  Én használtam már ezt az opciót, és nagyon korrektek voltak, a futárt is ők állták, nem kötekedtek az amúgy nevetségesnek mondható indokom mellett...
  Persze az nem egy akciókamera volt, a szabályban az áll, hogy látható sérülések nélkül kell visszaszolgáltatni, mert átnézik, és ha nem fogadják el, nem kapsz lóvét, max cserélik, ha hibásnak találod.

  Én most lefűztem erről a buliról, de ha vennék akkor tuti rajtuk keresztül, mert korrekt cég.

  Amúgy meg a 8 as modellt én annyira nem tartanám megváltásnak, 4-es óta minden szériának van valami nagy hátránya, többnyire a mikrofon, volt eddig, most ez a fura merülés a polcon, állítólag eddig is fagyott mindegyik ha kell ha nem.
  Szerintem nem adnak elég időt vagy pénzt a fejlesztőknek és programozóknak hogy tökéletesítsék a szoftvert, mert muszáj évente korszakalkotót teremteni, és így kapunk drágán szart. Most is beérte őket a dji a rocksteady stabi szoftverjükkel, tehát idén megint elő kell hozzanak valamit, nem elég tökéletesíteni azt ami van, pedig szerintem hasznosabb lenne, mert a kamera amúgy jó, és megfelel minden jelenlegi trendnek, és elvárásnak.

  "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Hozzászólok Aktív témák