Új hozzászólás Aktív témák
-
Ide írhatjuk a Google szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket.
Ezeknek már van saját topikjuk:
Chrome
Adsense
Gmail
Picasa
Docs
Maps
EarthA Google szolgáltatásainak listája
Ha a kérdésed egyik témába sem illik, írd ide!
[ Módosította: ollie ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
EmberXY
addikt
Szerintem nem rossz ötlet egy "google eligazító topik", de annyival még kiegészíteném az első hsz-t, hogy van itt azért több "önálló" topik, mégha nem is pörögnek annyira..
A teljesség igénye nélkül néhány (biztos akad még egy-kettő ezeken kívül is) :
Picasa
Docs
Maps
Earth
...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
mzso
veterán
A google keresőnek van valahol témája, vagy csak én nem találom?
-
Gigant20
tag
Sziasztok.
Lenne egy kis gondom, a google play szolgáltatásokkal.
Adott egy Remix Mini android 5.1-es verzióval (nincs hozzá újabb), tegnap óta nem tölt be semmilyen google alkalmazást, se youtube se googla play.
Töröltem mindent az eszközről, ekkor betöltött a google play, de ahogy frissítettem a google play szolgáltatásokat egyből előjött megint a probléma. Tekintve, hogy enélkül szinte semmilyen alkalmazás nem megy megfelelően, így nagy szívás.
Erre valami megoldás.
Előre is köszi.uplay: jul3s4ty_HUN
-
törölt tag
Szia!
Sajnos, várnod kell és reménykedned, hogy egyszer csak helyre fog jönni. Nézz be ebbe a topikba, mert ott most ez a téma is fut.
Van, akinek már "magától" megoldódott, mások még szenvednek miatta.
Nem ismert sem az oka, sem az, hogy mitől javul meg. Ez kifejezetten az 5.1 Android verzió nyűgje.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
addikt
Sziasztok.
Találkozott valaki olyan problémával, hogy a Google fotók wifi-n nem szinkronizál (se barátnőmnél, se nálam), csak mobilinterneten?!
Kiírja, hogy várakozás WiFi-re, pedig van aktív wifi kapcsolat, mert minden más működik, amihez net kell!
A telefon egy OnePlus 5T (8.1 Oreo, módosítatlan), pár hete használom, nem lett biztonsági mentés visszaállítva!Elvileg IPv6-on nem tud szinkronizálni!
(^)(>.<)(^)
-
törölt tag
[link] Megoldási javaslat az 5.1 rendszeren előjött problémákra.
-
Gigant20
tag
Most működik minden, de a youtube videók és Plex alatt nem tudok beletekerni az adott videóba.
Visszaugrik a videó elejére. Ez sem volt így ezelött a csodás frissítés elött...uplay: jul3s4ty_HUN
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
A Google Play-ben vásároltam korábban egy e-mail címhez néhány alkalmazást. Megoldható az, hogy ha egy másik fiókot szeretnék használni az eszközön, akkor is elérhetőek legyenek a korábbi fiókon vásárolt szoftverek?
Köszi a válaszokat!
Papa
-
starr
őstag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy csináltam a gyerekemnek egy google fiókot, amit "Family Link"-kel felügyelek.
Csúcsszar. Youtube-ot nem enged nézni, webről az én jelszavam nélkül be sem léphet a gmail-be., stb.
Már átírtam az életkorát is, hogy 16 évesnél idősebbnek látszon, de így sem...
Van lehetőség kiléptetni a felügyelet alól, és felnőttként használni a fiókját?
Előre is köszi a válaszokat! -
mzso
veterán
A Google keresőnek van topicja vagy csak én nem találom?
Az szűrési opciók közül akkor most eltűnt a "nagyobb mint" opció?
-
akaido
addikt
A Google Groups nem érhető el egyetlen böngészőből sem, épp most próbálkozom, nem nyílik meg az alap groups oldala sem. "Rapid" infó valakinek erről, hogy mi és hol lehet a problem?
szerk: Erre nagy nehezen betölt most. Elnézést az előferdülésért.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Na még sincs rendben minden mert a csoportnak nem tudok új üzenetet küldeni. Az oldal lefagy és azt kérdezi, hogy elhagyom az oldalt vagy maradok pedig ilyet én nem kértem, gyanús.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Lauda
félisten
-
Hova tűnt a "hey Google" alkalmazás [link] a telefonomról? Mert ha rákeresek akkor azt írja hogy nem elérhető az országodban, holott tuti hogy pár hete kocsiban hazafelé BT fülesen használtam. Vagy lehet hogy nem jót nézek és ez nem az az app?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Blackmate
senior tag
Létezik a Google Groups-nak mobilos app-ja? Nagyszerű lenne vele a beszélgetések funkció, ha nem csak a webes felületről menne.
-
Oldman2
veterán
Google Calendar (Naptár) témában itt kérdezhetek?
-
-
Oldman2
veterán
Jártam már úgy, hogy a kapásból feltett kérdés miatt el lettem küldve a b....
Szóval Google Calendar.
Van több létrehozott "Saját naptár" is, a múltkor véletlen vettem észre, hogy egy adott Naptár saját menüjében van egy "Csak ennek a naptárnak a megjelenítése" lehetőség, ami kafa.
Kérdésem az lenne, hogy ennek a párja, azaz az "Összes naptár megjelenítésére" van-e valami könnyed lehetőség, azon felül hogy bekattintom az összes többit szépen sorjában!?
-
pube111
senior tag
Miért van az, hogy google táblázat néha nem szerkeszthető az appban? Mobilnet, wifi, ugyan úgy.
-
craftsman01
senior tag
[kép] sziasztok,nem tudom jó helyre írok e,ez lenne a bajom,hogy lehet kikapcsolni,hogy a kereséseket ne pakolgassa ki állandóan,feszt törölgetni kell a kereséseket mert mi dig k8pakolgatja a főoldalra. Választ köszi.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Magnat
veterán
Üdv,
eléggé ül a topik, de hátha vki tudja a választ: ismerősöm akarja bővíteni a Google One tárhelyét, de a plans oldalán nála csakis a 100GB opciót dobja fel a rendszer, semmi mást, ez vajon mitől lehet?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
oszi666
őstag
Sziasztok,
Van egy family calendarunk, amit mindketten latunk parommal
meg lehet azt oldani, hogyha en a sajat personal calendaromban letrehozok egy esemenyt akkor az megjelenjen a megosztott family calendarban is, mint pl Busy, szamomra legfoglalt idosav?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Robogó, kismotor
- BestBuy topik
- Windows 10
- Computex 2023: DDR5-8000 fölé gyorsul az új Dominator RAM család
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
- Eladó egy újszerű AMD XFX RX6700XT /12Gb 192 bit/ garanciás videokártya.
- Vásárolok gyenge akksis, törött kijelzős/hátlapos iPhone-t
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- Új i5 Asus 12 GEN GTX1660 Super GAMER PC eladó
- - Magyar garancia! - ASUS DUAL RTX 3060 Ti 8GB OC GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest