- Milyen program, ami...?
- DIGI internet
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Ubuntu Linux
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Amíg magát a Google-t nem lehet értékelni, addig ne nagyon beszéljen fals ítéletekről.
Az ő felületükön bármilyen cégről írkálhatank rosszindulatú felhasználók mindenféle hazugságot, de ez a Google-t nem érdekli, hiszen a vélemény szabad. Egészen addig amíg róluk nincs szó........[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
Amikor india megharagudott kínára, akkor lehúzták a tiktok-ot a mélybe androidon. Persze másnapra visszaállt. Akkor lehúzták a youtube-ot, mert eltűnt a negatív értékelési lehetőség a videókra. Azután meg az "korrigálódott". Ezek miatt én is neked adok igazat.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Várj egy kicsit.
Itt nem arról van szó, hogy termék túl vagy alul van minősítve.
Ez esetben a termék nem létezik. Sőt kereskedőcég sem, amelyik ezt forgalmazza.
Mivel ez már keményen a csalás kategóriájába tartozik, mindenkinek érdeke a megszüntetése.
Egy konkrét termék értékelésekor sokkal nehezebb a helyzet. Lehet mondani ugyan nem vette meg, de kipróbálta a terméket.Alapos okom van feltételezni, hogy a beszélgetés indításakor, még a címet sem sikerült értelmezni, nehogy a tartalmát.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Postas99
senior tag
Azért ez nem teljesen fekete vagy fehér, de ennél még mocsokosabb dolog hogy valami majom aki ki tudja milyen nyelven beszél, és ő dönti el hogy ha negatív kritikát fogalmazol meg egy meglátogatott helyről akkor visszadobja a google map-en hogy sértő és gyűlölet keltésre alkalmas a véleményed. Tehát cáfolom jelneleg.
-
mjani1172
addikt
Nem tudom mit cáfolsz. Én nem mondtam, hogy ez nem így van.
Hieronymus: Tévedsz.Nekem viszont meggyőződésem, hogy nem értetted meg amit írtam, hogy a Google dönthet bármiről, viszont mástól elvonják ugyanezt a jogot......
Rólam mint cégről írhatnak bármilyen hazugságot. Nem tudok ellene tenni.
De róluk, (akár a felhasználóról, akár a Google-ről én nem tudok kritikát írni.
Ez így egyoldalú és inkorrekt.[ Szerkesztve ]
-
"...a Google dönthet bármiről, viszont mástól elvonják ugyanezt a jogot......"
Gondolom a minősítés jogára gondolsz.
A vásárlókat akarod minősíteni?
Az eBay alkalmas erre.
Amúgy meg tudni kell, hogy a vásárlók csekély százaléka sík hülye, de legalább erősen rosszindulatú is.Igen elsőre nem értettem, de ez nem feltétlenül az én hibám. Fontos a korrekt, egyértelmű megfogalmazás.
Ráadásul a vásárlók minősítése... Na ja. Nem tipikus kereskedő magatartás. Nyilván magában minősíti a vásárlóit, a nyilvánosan nem.Mivel a Google se eszközzel se emberrel nem rendelkezik a valóság ellenőrzésére, azt kell csinálnod, amit a Google is tesz. Feljelentést teszel az aktuális országbeli (például magyar) nyomozóhatóságnál. Hitelrontás, nem anyagi jellegű károkozás, ... címén. Valaki jogilag hozzáértőbb fogalmazza meg, hogy ne tudják dobni az ügyet.
Majd a hatóság nyomoz, a bíróság dönt. Amennyiben igazad van, a bíróság fogja kötelezni a Google-t a valótlan bejegyzések eltávolítására. Te meg kéred a kártérítést.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
ddekany
veterán
"Google sok más tech céghez hasonlóan igyekszik rendet tartani a saját platformjain"
Hogyne... YT-n nem csak nem szűnteti meg sok hónapja/éve működő tudományos-álhír csatornákat (Photoshop NASA/Musk/Tyson/Kaku/stb. + ezt-meg-azt fedezett fel), hanem teletömi velük az keresési találatokban és kapcsolódó-videó ajánlásokat. (Zenit TV, vagy mi volt az itthon?)
Persze van aminek meg megy a szűrése... Érdekes dolgok ezek.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Nézd én azt hittem komolyan beszélgetünk.
De ha komolyan úgy gondolod, hogy valaki a rendőrségre kell menjen, mert Google felületén azt írják a főztjére, hogy rossz, vagy hogy udvariatlan volt a kiszolgálás, esetleg koszos marad az autó a mosás után, egy körülbelül három hetesre igért munkával csúszik 1 napot és ezért az egész 3 hetes, napi 16 órás melóját 1 csillaggal értékeli a féreg , akkor tényleg más malomban őrlünk. Bár lehet kivonúl a TEK.Ráadásul a vásárlók minősítése... Na ja.
Temészetesen csak ők minősíthetnek. Össze vissza hazudozhatnak, rágalmazhatnak, mocskolódhatnak, úgy beszélhetnek a boltossal mintha s.ggügből húzták volna ki. Hiszen nekik joguk van, ők a nagybetűs "vásárlók.", mindent megengedhetnek maguknak. Úgy gondolom, hogy nem a kereskedelemben sem dolgozol.
De mindegy, tényleg nem fogjuk meggyőzni egymást. Pláne nem a mai nap.
[ Szerkesztve ]
-
"De ha komolyan úgy gondolod, hogy valaki a rendőrségre kell menjen, mert Google felületén azt írják a főztjére, hogy rossz, vagy hogy udvariatlan volt a kiszolgálás, esetleg koszos marad az autó a mosás után,..."
Mert ha valaki szóban vagy írásban terjeszti, akkor mit csinálsz?
Ha valaki az üzleted elé áll és mindenkit lebeszél arról, hogy bemenjen, mit csinálsz?A Google nem nyomozó hatóság. Nem tud kiküldeni nyomozókat egy értékelés ellenőrzésére.
Ha hatóság rendeli el, akkor eltávolítja az értékelést.
Ha bemondás vagy leírás alapján minden negatív értékelést eltávolítanának, akkor tökéletesen értelmetlen lenne az értékelési rendszer. Most is messze áll a jótól, de ezt tovább rontani nem szabad.Neked kell megérteni, az nem működik és nem is működhet, amit szeretnél.
A céged vagy saját magad bírálatáról illetve valóság tartalmáról, te személyesen nem döntheted el a jogosság mértékét.Ráadásul nagyon egyszerű a konfliktus kialakulása. Bemész egy étterembe és kérsz egy bécsi szeletet.
A pincér kihoz egy rántott szeletet.
Ez egy elsőosztályú étteremben nem fordulhat elő. Egy útszéli csárdában, valószínűleg még a szakács sem tudja mi az eltérés, nemhogy a pincér. A kritikát jogtalannak ítélnék. Pedig a pincérnek csak annyit kellett volna mondania, hogy rántott szeletet tud hozni.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Corleone33
aktív tag
Ácsi, az égvilágon senki nem mondta hogy a vásárlónak van mindig igaza.
De amúgy te körülbelül egy internetes rendőrséget szeretnél felállítani vagy ezt így most hogyan képzelted el?
Arról nem beszélve hogy amennyi energiát /pénz beleölsz abba, hogy Don Quijote módjára szélmalmokkal csatározz, azt az erőfeszítést a saját vállalkozásod fejlesztésére is fordíthatnád. (tudod, az a régi alapigazság még mindig igaz, hogy az elégedett kliens nem annyira hangos mint az elégedetlen..).Természetesen ha neked ez megéri akkor szíved joga, de hacsak nem célzottan próbálnak versenytársak/haragosok/stb nonstop üzletrontást elkövetni ellened, nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
aktív tag
Meggjelenhetne már egy terméknél hogy mennyi szenvedéssel állították elő. Vagy legalább hogy milyen munkakörülmények között. Ez lehetne az új greenwashing. Na meg dokumentumfilmek ezekről, hogy el lehessen helyezni a világunkban, mint például a leopárd maximum sebességét, vagy a hiénák párválasztási szokásait.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú
-
Tasunkó
aktív tag
válasz
Corleone33 #13 üzenetére
Az értékelések ingyen marketing, jó kis eladásgenetrátor, amit már bőven telitoltak kamu értékelésekkel, most hogy ez elérkezett abba a fázisba, amikor 20 év késéssel leközölik hogy iparosították, és most ez valami cégnek fáááj. Céges belharcok a lufipénzen. Érdekes, de jelentősége semmi. Letiltják, akkor megcsinálják másképp. Viszont az értékelések témakörét gazdagítani, új, mondhatni humanista szempontokat vetettem fel.
Kérek egy számot a jútútú
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google beperelt egy amerikai férfit és annak cégeit, mert százszámra gyártotta a hamis cégértékeléseket, majd azokat eladta valódi vállalatoknak, hogy vevőket csalogathassanak.
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -25% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Új MSI Alpha 17 Gamer Tervező Vágó Laptop 17,3" -30% AMD Ryzen 7 5800H 16/512 Radeon RX6600M 8GB FHD
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" HD, I7-6600U CPU, 4-16GB DDR4, 128GB-1TB SSD, WIN 10
- Apple Watch Series S8 41mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciáv
- Bontatlan ÚJ iPad Pro 2021 M1 11" 128Gb Wi-Fi+5G CELLULAR 1év apple garancia Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átv
- Dell P2419HC 23,8 IPS FullHD 1920x1080/60Hz/USB-C/4xUSB HUB szinte új, gyártói garival!
- EA SPORTS FC 24 Ultimate Edition Xbox One & Xbox Series X S letöltőkód
- EA SPORTS FC 24 Ultimate Edition Xbox One & Xbox Series X S előrendelés
- iPhone 13 PRO 128gb - 90% akku / karcmentes / Budapesten azonnal átvehető
- Eladó LG 32LH7000
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest