Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz Den Hadnagy #4022 üzenetére

    Floyd rose tremolós gitár ennyi pénzért? Az álmoskönyv szerint ez semmi jót nem jelent. Az olcsó libamezeket amúgy sem szokták preferálni.
    Itt láthatsz róla (jó)pár véleményt amúgy: [link] de azt tartsd szem előtt, hogy itt általában mindenki agyondícséri a saját gitárját, szóval néha úgy érzem, az itteni review-eket olvasva, hogy csak remek és még remekebb gitárok léteznek, pedig...

    Én a floyd rose tremolós helyett sokkal inkább fix hidas gitárt keresnék a helyedben, ennyi pénzért gyakorlatilag Cort KX5-öt vehetsz újonnan (és újonnan ennyi pénzből alighanem ez az abszolút best buy), használtan meg fene tudja miket, nézz körül, mielőtt bármit is veszel.

    Amúgy erősítő teszteket is érdemes itt nézni, pontosabban felhasználói véleményeket: [link] de mondjuk én egy pár ezrest rádobnék egy MG-15-re, nem a 15W miatt, hanem a nagyobb hangszóró miatt. Amúgy miért ragaszkodsz a Marshallhoz? :F Bár szerintem egy Line 6 Spider IV 15 kb. a minimum, ha már tízezreket költ az ember erősítőre... de ez személyes vélemény és leginkább ilyen-olyan felhasználói véleményekből jött át nekem, plusz az a Marshal, amikor hallottam hangszerboltban, egyáltalán nem győzött meg - a Line 6-ot sajnos viszont nem hallottam mellette.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák