Új hozzászólás Aktív témák

  • Den Hadnagy

    senior tag

    Sziasztok!

    Abszolút kezdőként szeretnék elektromos gitáron (elsősorban a magam szórakoztatására, bár később ki tudja) tanulni. Most ajánlott fel egy ismerősöm egy Ibanez RG-270 DX típusú gitárt 55.000 forintért (fekete, teljesen gyári állapotban). A stílusom a hard rock-heavy metal vonalon mozogna a jövőben, úgy olvastam máshol, hogy ez a gitár erre alkalmas, bár a tremolót páran szidták.

    Az első kérdésem: a gitár valóban megfelelő lenne-e nekem? Ár-érték arány megfelelő?

    Másik kérdés:

    Venni akarok hozzá egy kombót, ha lehet, akkor ragaszkodnék a Marshall-hoz. Nem gondolkodom nagy teljesítményben, egyelőre elég lenne egy 10 wattos cucc, elsősorban anyagi okokból, 20 vagy max 25 ezer forintot szánnék rá. Annál is inkább, mert ha jól gondolom, akkor a torzított jelet a cuccokon lévő füles-kimeneten át tovább erősíthetem (arra pedig van egy 200 w-os Pioneer erősítőm, meglehetősen nagy hangfalakkal). Ez valóban így van, jól gondolom? Egy Marshall MG-10-est néztem ki erre a célra, 20k-ért, újonnan.

    A segítségeteket előre is köszönöm.

    DH

    "Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Új hozzászólás Aktív témák