Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Kuruc2 #5045 üzenetére

    Egy próbát megér. Habár meglepődtem (a hifi rendszeren, idáig fülesen/geniuson fel sem tűnt) milyen xar hangja van a telefonnak. Márminst abszolútban, mert az N8 telefonok között elég jó kimenettel rendelkezik. De az tény hogy megér egy próbát.
    Első pár napban amikor még a 3600os Geniusom volt, kiderült nem ment a mélyvágás a kártyán :).
    Sztereó jelről elég sok mélyet ad neki (kb 160-180 Hzen vág), kb 11 órás mély állásnál szól jól kb.
    Gyanítom egy rendes hangkártya lesz a megoldás nálad. Miben állíthatod a sztereó kirakását a hátsókra, vághatod a mélyet, és jól is szól :). Így. Nem tudom elötte milyen cuccod volt és mit füleltél 5.1be, de alaplapiból még sosem láttam olyat (ettől lehet hogy van) amit normálisan akkor és úgy és annyi csatornán szólt, mint ahogy én szerettem volna. Sajnos az én kicsikém úgy néz ki eladósorba kell hogy kerüljön, a hifihez kell normális hangforrás, de sajna nem olcsó, így a másik kezembe kell harapjak, egy szutyadék x-fi xtremegamer kerül majd az Audigy2 Platinum eX helyett a gépbe :O ; és amikor zenét hallgatok, kihozom az USB-s DAC-ot a nagygépre. Válság van, páromnak munkanélküliség van, copás van :(

    A gyári interconnect kábel megfelelő, azzal nem kell foglalkozni sztem (gondolom olyan mint az enyém.) Plusz, járatódnia is kell a cuccnak, bár valószínű nem ezzel van a problémád.

    >>Honnantól küldöd a mélyre a jelet (frekvenciában)?

    Amúgy a magam részéről számítógéphez a master-slave elosztót jobban szeretem; vízhűtéshez azt használtam a pumpa miatt. (UPS-em van, most 'csak' ezt kapcsolom ki/be.)

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák