Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Nem akarom fényezni, de amúgy is aki tudja próbálja ki:
    Filmet néztem már az új összeállítással (V for vendetta, van benne akció) és tetszett, hogy ebben is kicsit jobb. Játékokat általában a film kategóriába sorolom hangzás szempontjából. Általában :) Ma beizzítottam az NFS The Run-t.
    Vazzeee :DDD

    A zene, az effektek... tudtam én idáig is hogy a gyári frontok tűrhetőek és ennyi; de hogy mennyi mindenről lemaradtam. Plusz a játékot is igen jól sikerült hang szempontjából megcsinálni. Pontot az i-re a lavinás rész tette fel; beszarás, még mindig áll a szőr a karomon :))
    A videóból nem jön le olyan sok, de ezt igen pörgős játékmenetben (fényévekkel realisztikusabb a fizikája tömeg/fékezés szempontjából mint az eddigiek) amior iszonyatosan koncentrál az ember, és benne van a lavinában, amikor kövek, nagy fák és másik autó adja mindenhonnan a hangot, a robbantások és a robajló hó hangjával együtt - nem beszélve a korrekt motorhangról; és a hangfalszetten a bő feles hangerőről... Q..a jó :)

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák