Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Genius SP-HF 380 BT hangszóró USB csatlakozója kaphat áramot "Normál" telefontöltő adapterből?
[link]
Kényelmi szempontból nem a laptop usb csatlakozójába tenném.
Köszi -
gabor128
aktív tag
Üdv,
Én is a Genius Sp-Hf1250B -et nézegetem. Ezek többségében asztaliak, de szerintetek hogy lehetne felszerelni a falra? Az asztalon nincs helyem. Viszont a csatlakozók, bekapcs gomb meg a hangszóró hátulján van! Patthelyzet.
Hmmm? -
Espla
aktív tag
Bedöglött a Genius SP-HF1250B 2.0 hangfalam, érdemes ezt még valahol javíttatni?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
RoyalFlush #2258 üzenetére
Mert kb. a 1250X volt az utolsó igazán korrekt Genius típus, de annak már 15 éve, és kb. egy évtizede sehol nem is kapható.
A 1250B-nek sajnos semmi köze hozzá, min. egy kategóriával kisebb, az abszolút belépőszint - és már az is kifutott időközben... -
RoyalFlush
őstag
Miért halt meg a topic?
Most szeretnék venni egy hasonló hangfalat, mint az 1250x volt és nézem, mik a lehetőségek. Ki hogy látja a témát?
Genius SP-HF1250B 2.0 HANGFAL-ról vélemények?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
roberto_72 #2255 üzenetére
OK, végülis nyilván nem egy ökör ára.
-
roberto_72
csendes tag
válasz
roberto_72 #2254 üzenetére
Én beleugrok szerintem. Reméelm a megnyomódott magas sem lesz rendellenes hangú, és bízom benne nem rontja a hangzást. Ezek csak remények persze.
Megkockáztatom, nincs más választásom. Ki tudja mikor lesz ismét egy jó álapotú kifogástalan 1250x újra -
roberto_72
csendes tag
válasz
roberto_72 #2253 üzenetére
Aki eladja azt mondja letesztelte. Szól minden hangszoró. Ennyit tudok.
Kérdés hogyan. Kifogástalan meg nincs egyáltalán belőlle. Akinek van is az meg nem adja el. Nem donornak kell egyébként, hanem használni, film nézéshez, zene stb..pc hez -
roberto_72
csendes tag
válasz
Degeczi #2252 üzenetére
Értem. A mélyek rendben, egyik sem behorpadt. A karcok nem lényegesek. Szóval azt mondod,a magas kúpjának benyomódása az már baj? Rontja a hangzást? Nagyon picit van megnyomódva egyébként. Nem nagyon kapni másik 1250x-et, tehát ami van azt kell elvinni,mert több mint a semmi. A magast gondolom lehet cserélni vagy javítattni, ha szükséges. Bár pontosan nem tudom mi a gyári tipusa a csipogónak. Annyit tudok 1 es col, kell bele. Vagy ha nem kapni a belevaló gyárit,akkor halottam hogy volt aki helyetesítette pld mac audio vagy vmi hasonló jó minőségű magassal.
Nem vettem még meg az említett 1250x et, ezért nem tudom a hibás magasa hogy szól ami meg nyomódott. Ha meg veszem kiderül, hogy szól. Ront e rajta vagy sem!
Makulátlan állapotú tény hogy jobb,de a piacon nem találni 1250x et, kifogástalan állapotban. Jelenleg ez az egy pár van eladó, ebben az álapotban.Most nem hiszem hogy jobban járok egy makulátlan 1255a- val. Akkor inkább egy picit hibás 1250x is jobb nem? Hallgatok rád! Mit mondassz
-
Degeczi
nagyúr
válasz
roberto_72 #2251 üzenetére
Hogyne forgalmazták volna a 2000x-et, tele volt ez a topik is tizenpár éve azzal kapcsolatos hozzászólásokkal, keress rá! Nem a 1250x utóda, nem jobb annál, sőt. A 1250x volt a Genius egyetlen igazán jól sikerült hangdoboza, azóta sem volt hasonló, csak rosszabbak.
Mi a szépséghiba? Doboz karcolás az, mélynyomó porvédő behorpadás az - de pl. a magassugárzó horpadtsága már nem, az rontja a hangzást. Ilyen alkatrészt szerezni már kezdetben sem lehetett hozzá, egy évtizeddel később aztán pláne nem, szóval csak kifogástalant szabad megvenni vagy nagyon olcsót, donornak. -
roberto_72
csendes tag
válasz
Degeczi #2250 üzenetére
2000x is létezik,na ez már tényleg ritkaság. Nem az 1250x útódja esetleg?
Nagyon díjjazzák, sőt lehet még jobb az 1250x- nél is.
Itthon állítolag nem is kapni a GENIUS SP-HF 2000X- et. Soha nem forgalmazták magyarországon, én úgy tudom. Szóval gyakorlatilag erről le is mondok.
Visszatérve, melyik újjabb kiadás az 1255a vagy az 1250x ?
Még akkor is jobb egy 1250x szépséghibásan is, mint egy makulátlan 1255a ? Egyik sem zúg, búg stb... -
Degeczi
nagyúr
válasz
roberto_72 #2249 üzenetére
Jóval alacsonyabb kategória, egészen más. Már fizikailag is: pici, 4" hangszórók vannak benne, míg a 1250x még korrekt méretű, 5.25" volt. Ritka jól eltalált kis hangfal volt annak idején, de sajnos utód nélkül leállt vele a Genius.
Mivel kb. egy évtizede (!) nem gyártják, csak régi példányai érhetőek el, jól meg kell nézni, milyen. Az erősítője már jó eséllyel kondicserére szorul, anélkül zúghat, rondán szólhat. -
roberto_72
csendes tag
Mi a véleményetek a GENIUS SP-HF 1255a 2.0 aktív hangfalakról, hangzásban és minőségben? 1250x tol mennyiben különbözik, hangzásvilágban értem?
-
roberto_72
csendes tag
Mi a véleményetek a 3 hangfaltípusból. Genius SP-HF 1255A / 1250X / 2000X ?
Melyik sorrendben a legrégebbi illetve a legútóbbi. Minőségre, terhelhetőségre, hangzásra melyik viszi a pálmát sorrendben? Választanék a 3 közül, de melyiket?
Aki ismeri őket és van hozzá tapasztalata, kiváncsi lennék! -
roberto_72
csendes tag
Szia! Sziasztok! Ha már szó van itt az 1250x rol, kérdezném melyik tipus szól ,jobban, szebben mind magasra, mind mélyre az 1250x vagy az 1255a? Mert lenne eladó, mind 2 tipusból egy-egy pár és most kérdés melyiknél tegyem le a lantot?! Ha tudná valaki részletezni, melyik miben jobb. Én úgy tudom hangzásban a magasok egyformák ugyanaz van mind 2 ben. Talán a mélyben van különbség. Az x ben 13 cm / 5.25 col az átmérő. Az 1255a ban meg 10 cm/ 4 colos a mély. TELJESÍTMÉNYRE MIND 2 HF 40w rms.
Nagyon jó lehet a 2000x is, de az sehol nincs a piacon. Tehát GENIUS SP-HF 1250X vs. GENIUS SP-HF 1255A. Melyiket?! Köszi előre is a válaszokat -
roberto_72
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget kérnék! Van most eladó használt 2 felé hangfal tipus. Az egyik Genius 1250x
A másik 1255a. Pontosabban Genius SP-HF sorozatok. Sima 2.0 stereo 2 utas hangfalak. Nos melyik a régebbi tupus és melyik szól szebben minőségre? Nos annyit tudok a különbségekről hogy az 1250x nek 3cm rel nagyobb a mélye azaz 5.25/13cm
Az 1255 nek 4col. 10cm es. A magas egyforma minőség mind 2 ben. A doboza 3mm el vastagabb az X ben és egy picivel nagyobb a doboza mint az 55 nek. Az x nek elől van szövet hangszóró védője. Az 1255 csupasz. Nem védi semmi. Az a gondom hogy az 1250x leharcoltabb megviseltebb. Az 1255a meg kifogástalan! Ezért nehéz dönteni a 2 közt. Még is ha ismeritek mind 2 tipust, mert az 1255a is szépen szól attól függetlenül, de melyiket vegyem még is? Ha valaki tudná részletezni meg köszönném.
Másik hiba az 1250x nek az egyik csipogója kissé benyomodott. Ettől még ugyanolyan szépen szól a magasa? Befolyásol e valamit?
Ssjnos a leirtak és a Fótok alapján tudok csak dönteni valamint a hozzá szólásokból, mert személyesen nem tudok érte menni és letesztelni. Messze van mind 2.
Ha tudná nekem részletezni valaki a véleményét meghallgatom. Köszi -
roberto_72
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, vettem 2 db Genius 1250x 2.0 hangfalakat. Az egyiken kissé benyomodott a magas, de szól. Csak tudatban zavar. Nos lehet ezt orvosolni mondjuk egy tűvel kinyomni a csipogó kúpját? Nem árt neki ha átszúrom, elvégre ez csak egy porvédő?! Vagy csere hasonló 1es magasra vagy szerviz, hangszórós javítsa ki? Mit ajánlotok erre? (Van fotó róla ha kell)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
ToniSoprano #2241 üzenetére
Nem a kábelen múlik: a hangszórók elektronikája szedi föl a mobiltelefon zavarjelét.
A fadoboz nem árnyékol. -
spamstore
csendes tag
Hali,
Sajnos megnémult a SPHF 2020-am, a szokásos nincs hangja, de a kék led az ég.
Kérhetnék tanácsot, hogy hol érdemes javíttatni?
Köszi -
ToniSoprano
addikt
válasz
Speeedfire #2239 üzenetére
Ha a gyári kábelt használod az nagyon rossz, gyenge minőségű mindent felvesz. Próbáld jobb minőségűre cserélni a kábeleket, a két hangszóró körüli kábelt messzebbre tenni. A gerjedés elleni megoldás lehet hogy bluetoothon játszod le a zenét a telefonról: [link] 6800 Ft. Ez szerintem egy genius 1250B-hez elmegy még 4.1 bluetoothon 24 Mbit/s-en kesztül viszi elméletileg a hangot, bedugod az 1250B csatlakozójába, és nem nagyon kell vezetékekkel többet bajlódnod- Nekem ezeóta nincs gerjedés probléma sem. Nyilván romlik a hangminőség kicsit de valamit valamiért. Egy 1250B-n nem annyira vészes a romlás és a 8 bluoetoothos készüléket képes egyerre megjegyezni a TP-LINK HA100, nem zúg, alapszinten elfogadható hang szerintem.
SZERK:
Egyébként nálam az M-Audio Bx5-ös lesz a befutó, végülis igazatok van egy rca kábellel összeköthető a két hangfal és szereó lesz. Sok összehasonlító tesztet hallgattam neten és elég kiegyensúlyozottnak tűnik a hangja. Interneten rendelem ingyenes szállítással ha nagyon nagy gáz lenne akkkor 14 nap alatt visszaviszem de nem hiszem nagy gond lenne, elég jó minőségűnek is tűnik, meg dekoratív is, eléggé elől lesz. Nekem a Samson kinézetre abszolút nem jött be tudom nem ez a lényeg de ez is fontos valamennyire. Először egyet rendelek és meglátjuk.majd bejön-e. Szeirntem nagyon nem lúőhetek mellé. Később majd feljesztek erősítő fronton, most egyelőre csak két hangfal lesz a fejlesztés. Nekem az üzletekben történő tesztelés nem jött be egyáltalán otthon teljesen másképp szólt a dolog. -
válasz
Speeedfire #2239 üzenetére
Nincsenek árnyékolva a dobozok. Ezzel nem tudsz mit csinálni sajnos... Nekem a Logitech cuccom volt ilyen... Hívtak és gerjedt mint atom...
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
van egy 1250b dobozom. Viszont sokszor begerjed a telefon miatt. Tudtok rá valamit ajánlani? Illetve létezik valami tuning hozzá? Alapvetően elégedett vagyok vele, csak PC mellett használom, de ha lehet akkor miért ne? -
Czimby
addikt
1250B-t tuningolt már valaki?
Gondolok vatelin bélésre a flakon ill. kábelezés csere. -
C. s.
addikt
válasz
Kölönte #2234 üzenetére
Inkább menjünk át ide, mert sok lesz az off.
-
C. s.
addikt
válasz
Degeczi #2231 üzenetére
Köszönöm, majd elviszem a szerelőhöz.
Ha sikerül rendbe szednie, akkor viszont nem ezt adnám tovább, hanem vennék újat a szüleimnek a tévé mellé. Az 1250B mennyire gyönge? Benne van még az elfogadható kategóriában? A lényeg, hogy tisztán szóljon, mert egy kicsit nagyot hallanak. A tévén is mindig minimumra veszik a mély hangot és maximumra a magasat, de a lapostévé hangszóróján ez sem sokat segít.Kölönte:
Ha ez azt jelenti, hogy egy villanyórán, akkor van.
Mosógép, mélyhűtő, stb. De van a számítógép előtt egy szünetmentes tápegység, elvileg az megvédi az áramingadozástól, ha ezért kérdezted. Legalább is nekem ezt mondták. Vagy másképp is bekavarhatnak ezek?
Ne haragudjatok, hogy ilyen sokára reagáltam, de teljesen el vagyok havazva.
-
Degeczi
nagyúr
De, a 1250x hangszóróján van mágneses árnyékolóköpeny: [kép], szóval nem azért felejt a vinyód.
(bár anélkül is túl gyenge lenne ezeknek a hangszóróknak a mágneses tere, h tizen-huszon centikről, gépház fémfalán és persze a HDD fémborításán keresztül bármllyen ráhatásuk legyen)Ha csak zúgásgond van a 1250x-el, érdemes egy műszerésszel átnézetned, olcsón megvan a javítás, míg mai típusokból kétszeres áron sem kapsz hasonlót.
-
C. s.
addikt
válasz
Degeczi #2229 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, már majdnem megvettem! Melyik az manapság, ami hangzásban a legközelebb áll hozzá? Vagy ha egy kicsivel mélyebb hangokat is meg tudna szólaltatni, az jó volna. A hangerő nem is annyira fontos, mert ennek is csak a töredékét használom ki, de általában úgy tapasztaltam, hogy a "halkabb" hangszórók nem szólnak úgy. De lehet, hogy csak kevés a tapasztalatom.
Amikor vettem az 1250X-emet, azt beszélték, hogy a mágneses árnyékolása nem mindnek megfelelő, de arra gondoltam, amit Te is írtál, hogy a monitornak mindegy. Viszont a HDD-nek nem... Legalább is nincs már más ötletem. Teljesen másik konfig. van azóta, de a vinyó még mindig felejtget. Azóta persze ez már a többedik abból is. Kétféle gyártmány, többféle típus, azonos probléma, a mágneses tér viszont betehet neki. Erre jutottam. Mi más okozhatná? (Ha van ötleted, tényleg érdekel!
)
-
Degeczi
nagyúr
Megtévesztő a típusjelzés, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz!
A 1250B már egy minimálkoncepciós, lehető legalapabb belépőszintű típus, míg az egykori 1250x magasabb szintű volt. Főként az 5.25" hangszórók miatt, de pl. azon még fejhallgatókimenet is volt - igaz, nem vmi jól megoldott, de volt.
Bemenetzúgás nem jellemző a 1250x-re, az vmi egyedi hiba (földhurok, vagy kiszáradt kondenzátor pl)Mágnesesen mindkettő árnyékolt, de annak manapság semmi szerepe, mert valszeg nem képcsöves monitort használsz, nem fogja elszínezni a képét.
Elektromágnesesen (külső rádiófrekvenciás zavarok ellen) egyik sincs árnyékolva - ahogy egyik olcsó hangdoboz sem.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Az új, B jelű SP-HF1250 miben különbözik a régi X jelűtől? Ennek is vannak problémái a mágneses szigeteléssel? Milyen a vonalbemenete? Nem zúg, mint az X-é?
-
Czimby
addikt
Használt HF1250X vásárlása esetén mire érdemes figyelni?
Az addig megvan, hogy szóljon az összes hangszóró meg a potik ne recsegjenek, de van-e valami gyakran előjövő hiba amit ki lehet ilyenkor szúrni még?Vagy inkább úgy kérdem mik a típushibái?
(A jackaljzat gagyi megoldása egem nem zavar) -
kungzi
veterán
üdv
Nem tudja valaki, hogy a genius 1250b hangfalat hogy lehet szétszedni? Felszeretném rögzíteni a tetején keresztül egy lebegőpolc aljára, de ehhez szét kellene szednem. Köszönöm a segítséget.
-
C. s.
addikt
válasz
Degeczi #2218 üzenetére
Azt hittem, elterjedtebb. Köszönöm az árbecslést!
(Az én gyári kábelem magától törik. Lehet, hogy az idő vasfoga ártott meg neki, bár az is igaz, hogy új korában sem volt annyira hajlékony, mint az előző hangszóróé, de annál jobb volt, mint most. Olyan, mintha kiszáradt volna.
)
-
Degeczi
nagyúr
Pár száz anyagköltség + munkadíj max negyedórára.
Ez teljesen speciális alkalmazás, minimális kereslettel, ahol még az is egyénileg változó, kinek milyen hosszú kell, kinek kell mindkét végére RCA, kinek csak az egyikre, mert a másik sima csiptetős aljzat. Nem ritkán ráadásul fixen lóg ki a kábel a passzív példányból.
Értelmetlen lenne ilyet raktáron tartani, miközben pofonegyszerű összerakni házilag is.
(a műanyag bevonat minden vezetéken adottazzal nincs gond. Normál használatban pedig azért nagyjából örökélet, csak akkor van gond, ha vmi ráesik, beleakad)
-
C. s.
addikt
válasz
Degeczi #2216 üzenetére
Köszi szépen!
Van valami, ami számomra is látható különbség, hogy ne verjenek át? Kb. mennyibe kerül? Nehogy meglepetés érjen, az nagyon kínos volna. Párszáz vagy inkább párezer?Azért disznóság, hogy nem lehet boltban kapni, pedig nyilván más is használ így hangszórót. Kár, hogy a gyári kábel olyan törékeny vacak műanyag bevonatú.
-
Degeczi
nagyúr
Persze, a géppel összekötésre jó, az szabványos kisjelű.
A gondot az okozza, h az RCA csatlakozó rendeltetése szerint szintén erre van, de számítógépes hangszóróknál használják ilyen célra is, teljesítményt átvinni - ami nem szabványos megoldás, ezért boltokban nem találsz erre való vastag erű kábelt.Nem is neked kell ezzel foglalkoznod, hanem hozzáértő, bütykölgető ismerősnek - vagy jobb híján bármilyen TV-rádió műszerésznek (lakótelepeken talán akad még garázssoron ilyen, ahová bemész, előadod a gondot, és olcsón segít rajta)
-
C. s.
addikt
válasz
Degeczi #2214 üzenetére
Köszi, hogy szóltál! Pedig ránézésre nekem olyannak tűnt. Ezek szerint, ez rosszabb a gyárinál?
Azt se tudom, hol lehet kábelt kapni dugó nélkül, meg csatlakozót külön, és hogyan hívják a megfelelő kábelt. Lehet (biztos), hogy hülyének fogsz nézni, de most úgy érzem magam, mintha azt mondtad volna, hogy építsek egy űrhajót.És az a kábel, amit a számítógéppel való összekötésre találtam, jó?
-
Degeczi
nagyúr
Ácsi, ezek nem hangdobozösszekötő kábelek!
Teljesen másra valók: ezekkel nem lesz jó, mert vékony drótot tartalmaznak, míg hangszóró összekötésre vastag kell, különben halk lesz, erőtlen, rossz hangzású.
Olyat készen nem valószínű, h kapnál, ezért olyan ismerőst kell keresni, aki rá tud forrasztani RCA dugót hangszórókábelre (nem nagy ügy)
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a totálisan szakszerűtlen megfogalmazásért!
A jó öreg SP-HF1250X-em kábeleit cserélnem kell. Nem a belsejében akarok matatni, hanem kívül. Eltört az is, amelyik a PC-vel köti össze, és az is, amelyik a 2 oldalt. A problémám itt kezdődik. Nem vagyok egy kimondott műszaki zseni, ezért nem vagyok teljesen biztos a dolgomban. Van lényegi különbség a "sima peremű" és a "cakkos" dugó között?
Ez az egyik kinézett példány, de olyat nem találok, ami a 2 dobozt köti össze (cakkos-cakkos). Illetve ezt igen, de ettől tartok, mert régen egy "sima" csatlakozó aljzatába belepróbáltam egy "cakkosat", de nem passzolt. A másik lehetőség ez, de csak az egyik ágát használnám. A vélemények érdekel.
Az első linken stimmel a kép és a szöveg? Azt írja, 2RCA, de nem "cakkos".
Bocsi a sok hülyeség miatt! Tényleg tanácstalan vagyok...
-
kayman
senior tag
válasz
johnywalker #2209 üzenetére
Kár hogy nem árulják (és hogy eladtam) a 2000A-t. Na az volt a királyság
-
johnywalker
őstag
Tőlem most vették meg 2 év használat után a V2-őt, eddig hibátlanul üzemelt.Nem tudok róla, hogy azóta problémás lenne.
-
tthom
senior tag
válasz
garga01 #2207 üzenetére
Tudom, régi hozzászólás, de a 2020v2-öt kétlem, hogy meg tudjátok javítani otthon egyszerűen, ugyanis magában az integrált erősítő chipben szokott elszállni az egyik végfok, merthogy ha jól tudom ezekben 2-2 van hídba kötve chipen belül, mármint úgy van beállítva a konfig. Szóval csak magának a chipnek a cseréjével javítható.
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Laptophoz terezek venni egy Creative SB X-Fi Surround Pro hangkártyát, az alaplapit leváltani. E mellé vennék valami jobb hangszórót is, SP-HF1800A és SP-HF2020V2 között gondolkodok. Olvastam a fórumot, hogy a 2020-al sokaknak megyűlt a baja, a szervízelés nekem nem lenne nagy gond, családban meg tudjuk javítani. A kérdésem az, hogy az X-Fi mellé megéri-e optikaival összekötni a hangszórót, vagy jobb az X-Fi DAC-ja és elég analóggal, mert akkor a 1800A-t választom?
-
tthom
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Vannak ezek az SP-HF2020-as dobozok, amiknél az első szériánál sok probléma volt. Van valakinek a V2-ből? Milyen valószínűséggel pusztulnak meg azok is?
Köszönöm,
Tomka -
spgabor
aktív tag
válasz
Degeczi #2202 üzenetére
Volt első szériás 5.1-em, talán a 3600-as szária volt a neve. Az sem volt teljesen árnyékolt, de azért csak akkor csipogott kicsit, ha az erősítő tetejére tettem a telefont.
Mit érdemes vennem, akkor nem csak Genius-ban gondolkodva, ami normális? Nem akarok sokat költeni, mert irodába nem kell egy profi cucc, főleg, hogy legtöbbször fülessel használom. Csak egy olyat szeretnék, ami nem recseg-ropog folyamatosan. -
Degeczi
nagyúr
válasz
spgabor #2200 üzenetére
"Egyik hasonló belépőhangdoboznak sincsen árnyékolása" - így annak sem, nem pazarolnak drága (és szükségszerűen sok) fémet ilyesmire.
Ettől még van különbség az egyes típusok között, hiszen az azokban használt alkatrészek nem mind egyformán szedik föl az ilyen "légköri" zavarokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest