Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Nagyreszt nappal tekerek, akkora kell jobbnak lennie vminek, most hiaba jobb vmi, ha ott elvetve hasznalom.
Amugy nem a solaros verziorol van szo? Azoknal valoban szarabb az olvashatosag, a solaros reteg miatt. 840bol nem is azt vettem, es fenix7probol sem azt vettem volna, de nem volt mas, az ujabb oraknal szerencsre mar nem ilyen, a fenix6pro is jobb volt ebbol a szempontbol. En sok ertelmet nem latom ennek a solaros erolkodesnek, keves elonyet latom, de a hatranyat mindig, ha ranezek.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz <Adamsky> #12 üzenetére
Oh nem is lattam, hogy megjelent - a 7prot is csak januarban frissitettem. De miert lett ez ilyen beteg draga? Fele ennyi volt a 7pro.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
en is igy vagyok ezzel... foleg bringas oranal, amit jo esellyel a napon nezel. ezt a hulye solart nem kellene eroltetni, mert a fenix7pro sokkal szarabbul lathato, mint a fenix6pro. ettol fuggetlenul orabol nem veszek olyat, ami nem ad folyamatosan kepet, mert szamomra az nem ora. 840bol is solar menteset vettem emiatt, fenixbol is remelem lesz solar mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360
- AMD FX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Bekerült a Copilot a fogyasztóknak szánt Microsoft 365-be
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...