- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Luser2000 #24 üzenetére
Nekem hobbistának annyira ez nem számítana. De aki komolyan edz, annál ez zavaró lehet. Bár a top szinten, versenyeken kisebb computereket használnak csak, kisebb Garmin, vagy Wahoo Elmemnt pl.
Egyébként nekem (is) Karoo 2 van. És az én igényeimet teljes mértékben kielégíti. Semmi bajom nem volt vele eddig. És nagy szerencsém volt, mert sikerült 200€ körül vennem tavaly nyáron. Az új Karoo drága lett. Egyszer majd lehet váltok arra, de jelenleg semmi sem indokolja.
És most eszembe is jutott, hogy kell rendelnem még egy Karoo mount-ot a téli bringára is. Nem akarom átpakolgatni mindig az egyikről a másikra.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a feliratok mérete itt sem állítható ... "
A 1040-en (és a 1050-en se)? Érdekes, hogy ehhez képest egy átlag Garmin órán igen.
A mai világban egyébként úgy látom, hogy normál esetben, ha az embernek eleve van egy Garmin órája, akkor nagyon nagy bringásnak kell lennie ahhoz, hogy egy ilyen computer "behozza az árát" (ellenkező esetben csak pénzégetés)."A navigációs képességei viszonylag jók, de az útvonalról való letéréből nehezen tér észhez, vagy sokára tervez újra."
Az előbb említett órákhoz képest (bár most már órában is akad, ami tud tervezni) ez lenne az egyik nagy előny. Ehhez képest, ha jól értelek, akkor ez ilyen eléggé "mehh" (értsd: működget) kategória. És, akkor arról ne is beszéljünk, hogy mivel nem lehet akármilyen térképet (és útvonaltervezőt!) rátenni (nem egy Locus ...), ezért pont annyira lesz "okos", amennyire a Garmin – most hirtelen nem is tudom milyen alapú – saját térképe.#11 arn
" ... a fenix7pro sokkal szarabbul lathato, mint a fenix6pro ... "
Ez azért lehet, mert "régen" a solar elemet (?) vagy mi a szöszt a kijelző elé / -re is behúzták. És, igen, ettől rosszabb lett a fényvisszaverő képessége.
Ebből tanulva a 8-asban és az Enduro 3-ban (a YT-n vannak jó videók, amikben látszik a különbség → és és föld) már nem ilyen." ... ami nem ad folyamatosan kepet, mert szamomra az nem ora."
Na, ezzel én is pont így vagyok. Minden AMLOED-es órát valamilyen csini "3D"-s számlappal fotóznak, miközben a valóság az, hogy a mindennapokban vagy tök sötét a képernyő, vagy valamilyen leegyszerűsített AOD-ot mutat (ami erős napsütésben ugyanúgy nem látszik, vagyis "ébreszteni kell" az órát)." ... fenixbol is remelem lesz solar mentes."
Mint írtam fentebb, az új solar-ok már nem olyanok, mint a régiek. Ha pedig a méret nem gond (és nem búvárkodsz), akkor Enduro 3. Simán veri a Fenix 8-akat ...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...