- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- VPN topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Hálózati / IP kamera
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Rendszergazda topic
- Facebook és Messenger
- Gmail
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Luser2000 #24 üzenetére
Nekem hobbistának annyira ez nem számítana. De aki komolyan edz, annál ez zavaró lehet. Bár a top szinten, versenyeken kisebb computereket használnak csak, kisebb Garmin, vagy Wahoo Elmemnt pl.
Egyébként nekem (is) Karoo 2 van. És az én igényeimet teljes mértékben kielégíti. Semmi bajom nem volt vele eddig. És nagy szerencsém volt, mert sikerült 200€ körül vennem tavaly nyáron. Az új Karoo drága lett. Egyszer majd lehet váltok arra, de jelenleg semmi sem indokolja.
És most eszembe is jutott, hogy kell rendelnem még egy Karoo mount-ot a téli bringára is. Nem akarom átpakolgatni mindig az egyikről a másikra.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
ph A piacot uraló cég legtöbbet tudó készülékében az új, nagy felbontású és fényes kijelző a fő újdonság
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Büszke apukák és anyukák topikja
- VPN topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...