Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a feliratok mérete itt sem állítható ... "
A 1040-en (és a 1050-en se)? Érdekes, hogy ehhez képest egy átlag Garmin órán igen.
A mai világban egyébként úgy látom, hogy normál esetben, ha az embernek eleve van egy Garmin órája, akkor nagyon nagy bringásnak kell lennie ahhoz, hogy egy ilyen computer "behozza az árát" (ellenkező esetben csak pénzégetés)."A navigációs képességei viszonylag jók, de az útvonalról való letéréből nehezen tér észhez, vagy sokára tervez újra."
Az előbb említett órákhoz képest (bár most már órában is akad, ami tud tervezni) ez lenne az egyik nagy előny. Ehhez képest, ha jól értelek, akkor ez ilyen eléggé "mehh" (értsd: működget) kategória. És, akkor arról ne is beszéljünk, hogy mivel nem lehet akármilyen térképet (és útvonaltervezőt!) rátenni (nem egy Locus ...), ezért pont annyira lesz "okos", amennyire a Garmin – most hirtelen nem is tudom milyen alapú – saját térképe.#11 arn
" ... a fenix7pro sokkal szarabbul lathato, mint a fenix6pro ... "
Ez azért lehet, mert "régen" a solar elemet (?) vagy mi a szöszt a kijelző elé / -re is behúzták. És, igen, ettől rosszabb lett a fényvisszaverő képessége.
Ebből tanulva a 8-asban és az Enduro 3-ban (a YT-n vannak jó videók, amikben látszik a különbség → és és föld) már nem ilyen." ... ami nem ad folyamatosan kepet, mert szamomra az nem ora."
Na, ezzel én is pont így vagyok. Minden AMLOED-es órát valamilyen csini "3D"-s számlappal fotóznak, miközben a valóság az, hogy a mindennapokban vagy tök sötét a képernyő, vagy valamilyen leegyszerűsített AOD-ot mutat (ami erős napsütésben ugyanúgy nem látszik, vagyis "ébreszteni kell" az órát)." ... fenixbol is remelem lesz solar mentes."
Mint írtam fentebb, az új solar-ok már nem olyanok, mint a régiek. Ha pedig a méret nem gond (és nem búvárkodsz), akkor Enduro 3. Simán veri a Fenix 8-akat ...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10