Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz DamianB #22007 üzenetére

    Hát tudod játszom itt az eszemet, de nagy szakértő nem vagyok csak szeretnék. :R
    Én is tesztelgetek, de azért nem egész nap, sajnos dolgoznom is kell néha. :D Komolyra fordítva a szót az tény hogy kell egy jó paszta és egy profi tudor, szerelő, szakértő valaki mint KillHates vagy kreten67 és még mások, akiket innen ismerek a topikból, és akik megmondják neked a tutit, hogy az adott helyzetben hogyan tudsz a legjobban kijönni. Kérdezz tőlük! Ettől függetlenül lehet okoskodni, de ez azért jelenet némi kockázatot magunkra nézve. :) Mindenki a saját felelősségére agyaljon, ha nem bír magával. :K Én ezt teszem most, de azért ésszel próbálom, drága volt a cucc.
    Nálam nincsenek 90 fokok. Jelenleg valami olyan cél lebeg a szemeim előtt, hogy 80 fok felett lehetőleg semmilyen helyzetben ne üzemeljen a laptop, sem a cpu sem a gpu akármilyen körülmények között. Kicsit magasra tettem a mércét, mert ebbe a laptopba amit használok eredetileg nem terveztek ilyen melegedésű gpu-t, és lehet cpu-t sem. Szeretnék valami nagyot létrehozni, mert úgy érzem vannak lehetőségeim, és azokat próbálom kihasználni ahogy tudom. :R
    Ha valami eszedbe jut ne habozz, de ha lehet előbb oszd meg velünk. :R

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák