Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolon75
senior tag
Ez szép, és jó, de attól tartok, pont azok nem fogják elolvasni, akiknek szüksége lenne rá.
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
LamerGyuri
senior tag
Szóval ha akarom, ha nem, gamer (LOL) gyereket kell nevelnem, mert más típushoz-személyiséghez nem készült kiadvány.
csendesensírokasarokban...
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
k-adi
nagyúr
válasz LamerGyuri #4 üzenetére
egyáltalán megnézed a kiadványt? van benne hasznos dolog hidd el..... nem minden szülő gameranyu vagy gamerapu (még)
-
Dr. Akula
félisten
Mi lesz benne, lol meg ikszdé?
-
LamerGyuri
senior tag
Igen, megnéztem. Egy típust ismer(tet): a gyerek csak "gémer" lehet. Az, hogy esetleg tanulna, ismereteket bővítene, és eközben mibe szaladhat bele vagy mire figyeljen (a szülő is), egy szó nem esik.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz LamerGyuri #4 üzenetére
A "gamer" nem típus vagy személyiség, hanem elfoglaltság. Azon emberekre vonatkozik, akik digitális játékprogramokkal (game) játszanak és ezt rendszeresen teszik.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
dolon75
senior tag
válasz LamerGyuri #7 üzenetére
jót néztél?
én láttam benne ilyesmiket.[ Szerkesztve ]
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
őstag
Szerintem nem rossz dolog az ilyen kezdeményezés. Ráadásul az egyik olyan ritka eset, amikor az állami hatóság be meri vallani (még ha nem is direktben, és nem is egyértelműen), hogy nem értenek valamihez, és ehhez egy szakértői segítséget kérnek (itt a Gamestart).
Jöhet a folytatás a 'Youtube/Twitch közvetítői' gyerekek szüleinek, vagy ami esetleg sokkal fontosabb lenne, egy 'Hogyan ne válljon a gyerekünk internetes zaklatás/visszaélés/... áldozatává?' kiadvány gyerekeknek-szülőknek formájában.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Path of Exile (ARPG)
- Filmvilág
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Sierra Blue színen, 128GB-os független készülék eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 / RX 5700XT / 32 GB RAM Gamer pc
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest