Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz headhunter86 #2013 üzenetére

    Foglaljuk össze:

    FX: új fiú, xinputos és directinputos (xinputról azért győződj meg), elvileg definíció szerint kompatibilis még a kenyérpirítóval is, minősége kérdéses, tartóssága kérdéses, szervízháttér kérdéses, nincs még elég tapasztalat. Dícsérték és szidták is már. Olcsó. D-pad talán jobb, mint a loginak, ez kb. verekedős játékoknál tétel, máshol nem.

    Strike3: új fiú, szerintem csak directinputos, új játékokkal vagy kompatibilis vagy nem, utóbbi esetben szívhatsz az emulátorokkal, egyebekben dettó FX, viszont PS3-mal kompatibilis, bármit jelentsen ez. D-pad talán jobb, mint a loginak, ez kb. verekedős játékoknál tétel, máshol nem.

    F510: ismert, tartós, jó minőségű, xinputos és directinputos, kompatibilis még a vasalóval is, garancia 2 év szokott lenni, szevízháttér példás, szeretik. D-padot van aki szereti van aki nem, nekem teljesen jó. Nem a legolcsóbb, ez tény, de minőséget kapsz a pénzedért.

    F310: ismert, tartós, jó minőségű, xinputos és directinputos, kompatibilis még a vasalóval is, garancia 2, esetleg 3 év szokott lenni, szevízháttér példás, szeretik. D-padot van aki szereti van aki nem, nekem teljesen jó. Olcsóbb mint az F510, de nem rezeg. Én ezt választottam, anno vettem egy 510-et is, pofátlanul olcsón (készletsöprés volt) de rájöttem, hogy nem hiányzik a rezgő tulajdonképpen, így inkább eladtam felbontatlanul, jó haszonnal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák