Új hozzászólás Aktív témák

  • gombi01

    tag

    válasz Rabbitf_24 #7937 üzenetére

    (#7937) Rabbitf_24:
    milyen volt a intersportos futás? el szerettem volna menni, de a móri félm. választottam.
    Mivel én is vp-i vagyok lehet, hogy majd összefutunk, láttam a scönin a húzódzkodós (before-after) képet, GRAT :R !! ..terveztem már én is lemenni.

    Mór ezerjó félmaraton:
    Pont úgy sikerült ahogy nem terveztem!
    Az első 7km-en nem akartam elfutni.. azért csak sikerült, sőt még egy reggeli nem tudom honnan jött szikra miatt az ivós hátizsákom is magamra vettem amikor indultam tele vízzel - mit nekem plusz 1,5kg :)
    A Csókakői vár kiránylánya felé jött egy dombocska és hopp végem is lett, mint a lajhár úgy haladtam, szerintem a csigák is tudták volna nyalogatni a cipőm sarkát úgy belassultam. Emellé nehogy már jól érezzem magam beszúrt az oldalam. Hiába próbáltam a szükséges oxigén pótlásához az összes rajtam lévő lyukat használni csak nem múlott a szúrka!
    Tudtam, hogy elmúlik csak azt nem, hogy mikor, ugyan volt lejtő amin mehettem volna teljes gőzzel de még mindig szenvedtem a légzéssel. Úgy 13km környékén nagynehezen helyrejöttem és elkezdtem ismét szaladni, lett is 4-5 normálisabb kilim, viszont a kedvem már nem jött vissza. 103. perc végére értem be (4:50-es átlag).

    Szóval az lett amire nem vágytam, versenynek gyönge teljesítmény, edzésnek meg sok, ha laza 5 percesekkel végig nyomom vigyorogva érek be 105 percre...Nah de mindig tanul az ember :K

    "Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali

Új hozzászólás Aktív témák