Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz Hi!King #67020 üzenetére

    Nézd én elfogadom, hogy előfordulhat, hogy én voltam a felkészületlen de azért mégis fura, hogy első 4 maratonomon nem volt ilyen csak az 5.-en amire fél évet készültem, heti 5 edzéssel (másik 2 nap csak minimális kocogás; ekkoriban volt a 2 éves streak-em) és ez 70-100km-es heteket jelentett (abban az évben 3900km-t futottam pedig októberben kiégtem eléggé a maraton után). 2 minőségi edzés kedd-csütörtök (résztáv-threshold), vasárnapi hosszú azt is minőségben nem kocogás, sok 25-35km táv. Áprilisban futottam a 90p alatti félmaratonom, szeptemberben ismételtem ugyanezt, megesküdtem volna, hogy életem formájában vagyok. Utolsó 2 hét tervezetten fokozatosan visszavettem, frissítést még precízebben csináltam mint máskor, már épp eléggé hozzá voltam szokva a BSI-s frissítésekhez.
    2 km alatt úgy szétestem, hogy 1 percet lassultam, azt is alig bírtam tartani. Szerintem pedig pont olyan volt mint olvastam csak előtte sosem tapasztaltam.

    Biztos van az az ultrás sebesség és a csillagállás amikor el lehet kocogni annyit gond nélkül, de a sporttárs elég lelkes tempókat fut ahogy nézem, így igen érdekes első maratonnak néz ki (általában is sokat tanul az ember belőle).

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák