Új hozzászólás Aktív témák

  • addikt

    Elkezdett picit fájni a jobb térdem. Fogalmam sincs mitől lehet, mert az elmúlt héten tényleg semmit nem csináltam, szinte csak ültem. A fájdalom csak akkor jelentkezik, ha teljesen behajlítom a lábam (értsd leguggolok annyira, hogy a sarkam a seggemhez ér). Ilyenkor ha felállok, akkor a mozgás első fázisában van egy szúró fájdalom a jobb térdem külső részében. Picit felsugárzik a combomba is.

    Már néhány napja érzem. Viszont normális napi életvitelemben egyáltalán nem érzem, tehát ha nem hajlítom be extrém módon a lábam, akkor nincs semmi, sétálásnál futásnál nem érzek semmit. Egyedül akkor érzem, ha leguggolok vagy mondjuk lépcsőn kettesével veszem a fokokat. Egyébként ilyenkor minden kinyújtásnál kattog is.

    Sztetek futhatok ezzel vagy inkább pihentessem? Ha fájna eszembe sem jutna futni, de mondom, a normál mozgástarományban teljesen tünetmentes.

    szerk: jah és nem is a hajlítás maga fáj, tehát ha csak úgy behajlítom tehermentesen azt nem is érzem, csak ha ráterhelek olyankor. Pl guggolásból felállok, akkor az első 10 centinél belenyillal (és kattan egyet). De amíg nincs rajta terhelés nem fáj, szóval maga a behajlított állapot nem váltja ki önmagában.

    [ Szerkesztve ]

    ''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Új hozzászólás Aktív témák