Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    válasz dabgergo #42014 üzenetére

    Igen próbálj meg minél kevesebb cukros dolgot és inkább teljes kiőrlésű dolgokat fogyasztani. De persze ez nem jelenti azt, hogy hetente ne ehess megy egy-max kétszer egy olyan csokit amit megkívánsz! Főleg ha édesszájú vagy mint én.. Máskülönben nem fogod fejben bírni!
    De ez csak az egyik oldal, hogy stabil, egyenletes legyen az energia bevitel / felhasználás. Fontos az is(sőt!), hogy pörögjön az anyagcsere, úgy jársz a legjobban ha napi 5-ször eszel legalább, de abból csak egy-kettő legyen komolyabb étkezés.
    A teljesítmény növeléshez megfelelő súly segít hozzá leginkább, persze úgy, ha az izomzat is megkapja a megfelelő fehérje és szénhidrát mennyiséget!
    De végülis fogyáshoz a matek a legfontosabb, ne vigyél be több kalóriát, mint amit napi szinten elégetsz az edzéseket is beleszámítva!
    Ha majd belelátsz ebbe, az elején sok meglepetés fog érni és hamar rádöbbensz majd, hogy miért is van ennyi túlsúlyos ember! :))
    Néhány étel ami ajánlott:
    Felvágottak: csirkemellsonkák, zsírmentes sonka. Kerülendők: zsíros szalámik, parizer, kolbászok, téliszalámi is kerülendő! Az az egyik legdrágább pedig több mint a fele szemét, zsír :DD
    Húsok: Csirke hús, pulyka, hal
    Köretek: Barnarizs, bulgur és társaik
    Zabkásák,
    Saláták jöhetnek, gyümölcsök is, de ne töménytelen mennyiségben a cukor ezáltal kalória tartalmuk miatt. Inkább edzés előtt, de lefekvés előtt semmikép. stb stb. Ha elkezded írogatni a kalóriabázison,úgy is hamar kitapasztalod mikből érdemes leginkább .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák