Új hozzászólás Aktív témák

  • szki

    őstag

    Megvolt a 16 km-es extrém terep futóversenyem ma Káváson (Göcseji Galopp). Ismeretlen terep volt, de sikerült úgy megfutnom, ahogy terveztem. Azt hiszem 40 évesen nincs okom panaszra, mert versenytempóban 90 percet 182-es átlagpulzussal tudok komfortosan futni.
    A 88 kilómmal ilyen emelkedős, és sáros terepen nem versenyezhettem a 60 kilós gyerekekkel. De legalább nő nem előzött meg :)
    Abszolút 8. hely, és csak két nálam idősebb előzött meg. Na de ők nem bicajoztak közvetlenül futás előtt 42 km-t a Zalai Dombságban, (és utána még 50-et)! Azaz szokás szerint bicajjal tekertem el a futóverseny helyszínére, mert ez is olyan közel volt :D

    Bővebb leírás, és track: [link]
    Hát majd képeket rakok be a terepről, ha lesznek.

    (#4179) cekkk : Köszi a követést :) Nem tudom melyik szállít hazánkba. A Tango kártyát végül Amazonra váltottam át (csak USA lehetett), és ott találtam olyat, aki ide is elküldi a portékát. Szerintem már a karitatív dolog is nagyon jó, és tényleg nem kerül semmibe nekünk!

    #4180) TheChos3nOne: Mindenkinek más a víz igénye. Én egy 3 decis üres flakont szoktam vinni, amit töltök a kék kutaknál, vagy a temetőkben. De csak 15+ km esetén szoktam gondolkozni frissítésen. De van, hogy még 25 km közepes tempónál se. Versenyen meg vannak frissítő pontok.

Új hozzászólás Aktív témák