Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz PazsitZ #3469 üzenetére

    Pontositok,olyan zokniban kell probalni amilyenben atlagban futni fogsz.Mindket cipot vedd fel a labadra es allj fel benne,ne ulve probald.Par lepes utan nezd meg szorit-e,oldalt is es elol is...elol nagyjabol a varratnal kell hogy legyen a nagylabadujja (ha az a leghosszabb ujj) az kb egy ujjnyi hely.A sarkadat viszont fogja,az ne csuszkaljon nagyon,ha megszoritod a fuzot akkor meg egyaltalan ne csuszkaljon kulonben nagy a meret.
    Ne bizz abban,hogy majd benyulik a cipo,amennyit nyulik annyit a labad is dagad futas kozben (ezert is kell picit nagyobb cipo).Mindez altalanos futasra,ha versenycipo lesz 10km-es tavig akkor passzent KELL hogy legyen,pont mint egy zokni! Palyaciponel is passzent (szogesnel).

    Cohesion-om nem volt,lehet csak kinezetre ter el az Ignitiontol.bemesz es megnezed oket,amelyik kenyelmesebb azt megveszed es kesz.Azok a cipok komolyabb munkara is tokeletesek (par eve ilyen volt egy csucscipo,szoval hiaba rinyalnak h ilyen uj technologia meg olyan,messze nem futunk meg ugy amit ezek a mara mar egyszerunek szamito cipok tudnak,a marketing ne csapjon be :( )

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák