Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz bencze #34040 üzenetére

    A pulzus azért csökkenhet, mert visszaveszed a tempót. Egyébként valószínűleg nő elfogyó szénhidrátnál, ha valahogy mégis tudod tartani a tempót, mert megnövekszik az oxigén igény, amikor átállsz kizárólag zsírra. Igazából ha annyira leesik a vércukrod, akkor elájulsz, de mindegy. :-)

    Ahogy nézem itt is ezt írják: [link]
    The hemodynamic changes associated with hypoglycemia include an increase in heart rate and peripheral systolic blood pressure, a fall in central blood pressure, reduced peripheral arterial resistance (causing a widening of pulse pressure), and increased myocardial contractility, stroke volume, and cardiac output (7).

    A zsírból futod nekem onnan jött, hogy elvileg aerob tartományban kell lenned végig, különben nem fogod bírni. Az alapozás és lassabb tempók is arra mennek rá, hogy aerob tartományban fejlődj, és ne szénhidrátból menjen. Persze lehet, hogy nincs igazam. Idén nekem már nem jön össze a maraton, jövőre fogom tolni. Majd akkor kipróbálom, hogy mi a helyzet, megborulok e gél nélkül. Erős a gyanúm, hogy nem, egyben frissítő nélkül legalábbis ment a 30 még tavaly. Persze a végén csak vánszorogtam a vízért, mintha sivatagban lennék...

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák