Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz tomcica #29062 üzenetére

    Ne is mond! Emlékszel még talán, hogy azért kezdtem el futni anno, októberben tavaly, hogy az idei felmérőn a kétezrem 8 alá menjen. Akkor csodálkoztam a legjobban, amikor rövid alapozás után (értsd: november vége) meglett a 7:53. Valljuk be, nem egy világbajnok teljesítmény, de az átlagnál sokkal-sokkal jobb, elégedett is voltam vele, hogy ilyen hamar meglett a terv, de nem álltam le a futással. De ezt tudod. Aztán sikerült ezt az időt fenntartanom, most kb. azon a szinten vagyok, hogy a 07:30 is menne. Október 25-én lesz a felmérő... DE...

    Október 9-én a "szokásos "16km-em" során éreztem, hogy valami fájás van a térdemben. Kicsit alábbhagyott két nap alatt, ezért ismét elmentem a 16-ra, gondoltam majd a héten rátolok még valami fartleket, meg egy repülőt olyan 20-a környékén, hogy a nyolc alatti mindenképpen meglegyen, de akár a 7:30 is. Erre 11-én is előjött a fájás, de már olyan szinten, hogy azóta egyszer sem mertem elmenni, mivel alap-állapotban, itthon is fáj a jobb térdem, a térdkalács alatt. Most már érezhetően javul (jah, hát 17-e van, 6 napja nem terheltem), de félek elmenni futni, viszont így meg attól tartok, hogy az egész eddigi kárba vész majd ott, 25-én.

    Ha nem futok addig, lehet még a 8 alatti sem lesz meg. Ha futok egyet, akkor lehet, hogy megint bejön a fájás (mit most is érzek még), akkor még talán lefutni sem tudom (bár olyan nincs, ha belehalunk, akkor is, igaz? ;] ).

    Szóval baromi tanácstalan vagyok.

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák