Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz tomcica #28507 üzenetére

    Okés, akkor betervezek előre egy kényeztető, mélytorkos masszázst! :D

    A tegnapihoz képest ma már egészen jól vannak a lábaim, a térdemet érzem, combjaimban igen enyhe izomláz. De akkor ezek szerint ez nem jelent semmit, holnap-holnapután még simán előjöhet a fájás... Akkor majd inkább nem terhelem még, majd csak lassacskán. És szépen-lassan visszatérek a szokásos 3 naponta 16 km. felálláshoz, a cél nélküli futkosáshoz.

    Kicsit belegondoltam és a környezetemben egyetlen egy embert ismerek, aki lefutotta a maratoni távot és ez nagyon jó érzéssel tölt el, hogy nekem is sikerült.

    Talán kevesebb lenne most a fájdalom, ha rendesen sikerült volna levezetnem az izmokat a végén, dehát teljesen koki voltam...

    SwitcX: Zotya, nem sétáltunk bele a végén, hanem bekocogtunk! :) Én SOSEM sétálok bele! A második videóban erősen megemlékeztem rólad is, remélem megvan! :D Mellesleg 25 éve sportoltam utoljára rendesen, akkor atletizáltam, dehát 14 éves koromig csak... Most meg nincs cél, emiatt szép az egész. Futni ismét tavaly novemberben kezdtem, előtte fél évig minden másnap 3km. volt.

    [ Szerkesztve ]

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák