Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz inf3rno #27997 üzenetére

    Én nagyon természetes, illetve alternatív megoldás párti vagyok, de sajnos allergia fronton semmi sem vált be. Sóbarlangra lenne talán jó gyakrabban eljutni, de meló és három gyerkőc mellett ez még szerintem tíz évig teljesen esélytelen.

    Állítólag az állati tejet (és a finomított lisztet?) elhagyva jelentősen csökkentető az allergiás tünet mértéke, ezt mindig csak pár napig/hétig volt lehetőségem tesztelni, addig sosem mutatkozott javulás (és ha jól tudom, legalább 3-4 hét kellene, míg ezek az anyagok teljesen kiürülnek a szervezetből.
    Amin még gondolkodtam, az egy keményebb diéta. Nem vagyok híve a szétválasztó diétának, de állítólag jelentősen tehermentesíti a szervezetet, ha minden nap csak egy-kétféle csoportra kell koncentrálnia, kell emésztenie, ezáltal sokkal kevesebb energiát öl a "belső mérgek" feldolgozására és a szervezetnek több ereje marad a külső mérgek elleni védekezésre. Na ez a szétválasztósdi megint az, amit három gyerek mellett kb. lehetetlen végigcsinálni (vagy csak én vagyok rosszul kódolva).
    Na ezt pl, a néni mesélte, akihez fülakupunkturára jártam - az sem vált be...

Új hozzászólás Aktív témák