Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz borix #27017 üzenetére

    Egyszeruen kategorizalva,amit a boltban megvehetsz csomagolva azt dobhatod is ki! (itt a napi kajarol beszelunk,nem arrol a nehany alkalomrol amikor meg kell oldani zselevel,gyorsettermi kajaval stb.).

    Termeszetben letezik,terem,tudnal otthon termelni,akkor nem hulladek.Tudom ez igy 2017 tajekan szinte lehetetlen,vagy naaaagyon draga.Akkor mesz egy szinttel enyhebb verziohoz.Kispiacok,termelok -> turo,sajt,tejfol,tojas,aki eszik hust annak az (foleg szarnyasok es hal+tengeri herkenytuk),zoldseg,rizs,magvak,gyumolcs.

    Extra CH nalam zabpehely ha gyorsan kell + melle mazsola,chia mag (vagy len).Masik gyors a smoothie,banan van mindig alapnak aztan ami megy meg melle,ezzel vigyazni kell,mert azert meginni sokkal tobb kaloriat tudsz,mint megenni. Ha nem olyan surgos a betoltes,akkor rizs,kasak,teszta (en durumot szoktam melle paradicsom,gomba,sajt.Pizzat is szoktam,elnyujtom a tesztat extra vekonyra (ugy kepzeld el mint egy tortilla lapot -apropo az is tokeletes dolog) es megpokolom rendesen,szoval tobb a feltet,mint a teszta.
    Tortilla,tavaszi tekercs (ez itt nalam hazilag egy hajdina reteszteszta es sosra pakolom meg).
    Rizsteszta (uvegteszta) is jo dolog,az felenk nincs,ha van nagyon draga (NEM a kinai gyorstesztarol NOODLE van szo,az muanyag).
    Egy idoben ettem ugalit (ugy hivjak a kenyaiak,felenk puliszka vagy male) kukoricabol sosra.
    Aki eszik hust,ezekbe dobalhat csirkemell kockakat v. csikokat,esetleg minosegi halcsikok (fustolt lazac,pisztrang stb. NEM AFRIKAI HARCSA hugye-szare,mert abbol azt is epitesz).

    Altalaban a fo csapasvonal inkabb legyen kevesebb mennyiseg es extra minoseg. Az 'oldjuk meg okosban teszkos csirkemellel es jazminrizzsel",vagy peksutemennyel nehany alkalomra okes,napi szintre felejtsd el.

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák