Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Annyian és annyi jó dolgot írtatok, hogy csak pislogok. Először is nagyon köszönöm, hogy ennyien türelemmel álltok hozzám és tanácsokkal, segítséggel láttok, láttatok el!

    Egyben reagálok, hogy ne szpemeljem szét a fórumot.

    Megfogadom a tanácsotokat. Meggyőztetek arról, hogy a cipő az első és legfontosabb, két hét múlva, fizetés után be is újítok egyet.
    Kolléganő éppen tegnap kapott két futócipőt az Adidas outletből, a kettő együtt volt 30K és állítólag mindkettő szenzációs. El megyek oda körülnézni és ha nem találok semmi szívemnek megtetszőt, akkor veszem a Nyúlcipőt :) Szimpatikus volt amit ott láttam/hallottam tegnap.

    Ha pár hónap múlva még mindig futok és élvezem is, akkor jöhet az öv (és ha nagyon jól viselkedtem, akkor az óra is) :) Garmin vagy Polar V800.

    Nem kimondottan vagyok kütyümániás, de valahol azzal kalkuláltam, ha több látható jele van annak, hogy futni akarok (cipő, óra, öv) akkor nagyobb eséllyel tartok ki, nem adom fel. De már önmagában az egy motiváció, hogy mondjuk júliusban/augusztusban ha kiérdemlem, lesz öv/óra. Esetleg kitűzök ehhez valamilyen reálisnak tűnő célt, pl. 100km (vagy elliptikussal együtt 200km) teljesítése.

    A verseny szintén nagyszerű ötlet, nem is gondoltam volna arra, hogy már idén benevezzek valamire, de sikeresen belekerült a bogár a fülembe :)
    A technikákat bemutató linkeket is köszönöm, egy részét magam is megtaláltam, viszont találtam olyat is, amitől tartottam, hogy nem lesz jó. Ezért is gondoltam a tanfolyamra: inkább tanuljam meg "drágábban" a technikát, mint rosszul. De jók ezek az anyagok, azt hiszem menni fog :)

    És külön köszönöm a személyes tapasztalatokat és élményeket!

    Hihetetlen jó dolgokat írtatok, nem is tudom hogy köszönjem meg, elnézést is kérek, hogy nem teszem meg egyenként mindenkinek; de minden hozzászólást eltettem kedvencekbe, elő fogom bányászni a napokban, hetekben mert kivétel nélkül óriási segítség lesz!

    Azt pedig megígérem, ha lesz publikálható adat, publikálni fogom :)

    Még egyszer köszönöm és nagyon szép napot kívánok mindenkinek!
    Péter

Új hozzászólás Aktív témák