Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz norby_42 #25491 üzenetére

    Félmaratonon nekem is 169 volt az átlag. Elég szép lassan épült fel, utána beállt 180 körülre, amíg meg nem haltam. Utána lelassultam vagy fél percet kilométerenként (~5:30-5:40-ről 6:00-6:10 közé), és akkor normalizálódott 160 körülire, de akkor már mindegy volt, mert végem lett. És még csak be sem sikerült férnem 2:00 alá. Korán volt persze a verseny, nem szabadott volna még így megtolni, mert nem volt még kész az alapozás (most sincs, de már mindegy, majd jövőre).

    A nyugalmi pulzusom pedig köszöni, jól van, most már sokhavi átlagban 40-50.

    Most vasárnap egy lazább félmaraton asszonykával (neki az első hivatalos), meg azért azóta eltelt 2 hónap folyamatos edzésekkel, kíváncsi leszek a pulzusra. Cél valahol 2:10-2:15 óra között van (tesztként csináltunk már vele egy 2:20 körülit, szóval bizakodom), de akkor sincs semmi, ha kicsit lassabbak leszünk, szóval bízom benne, hogy legalább a laktátküszöbben nem esek hasra. :DDD

    Szerk.: Még annyi, hogy ahol jól érzem magam, és jólesik a futás (kellemesen kimelegszem, és élvezem a haladást), az olyan 150-155-ös pulzus között van, ott azért már valamicske tempó is van, kevéssel 6 fölött tudok maradni, akár hosszabb távon is. Ha ennél jobban gyorsulok, akkor azért már elindul fölfelé a pulzus is. Szóval ez az év arról szól, hogy ezt a 6 perc körüli tempót megpróbálom kitolni maratoni távig, aztán utána jöhet az alapozó téli fél év.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák