Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz ígyvanferi #24619 üzenetére

    Én azért kezdtem mert eleve 5 napom volt már és olvastam a running streak association-ról. Elég hülye ötletnek tűnt azok után, hogy mindenki a pihenést hangsúlyozza és rágugliztam, olvastam pár blogot, cikket stb. olyanoktól akik próbálták hosszabb-rövidebb ideig. Pl ez az írás. Megtetszett az ötlet mert új volt számomra, a nézőpont, hogy végülis a pihenés nem feltétlenül láblógatás, hanem a megfelelően rövid megfelelően lassú tempó is az lehet és nem fog az ember szörnyű halált halni ha minden nap fut.
    Szerintem erősödtem tőle, még ha placebó is, de többet futok sűrűbben mint régen és mégsem serültem le (mint régen). Biztosan nem való mindenkinek, nekem egy kicsit extra motiváció, így 100 nap után már akkor is futok ha nincs kedvem, nehezebben lazsálom el amikor a kérdés csak az miközben beöltözöm, hogy ma mennyit kell fussak nem az, hogy "kell-e" ma menjek futni.

    ps. igen az érdekes, hogy a 2 km-eseimre nincs kedvem leginkább kimenni sokszor este 11 után csinálom meg nagy kelletnel. de megcsinálom :) egyelőre poén, ha megunom akkor max abbahagyom, no biggie.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák