Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Ha már a nagyok is versenyre készülnek (nem én fogok rá veszélyt jelenteni...). :DDD

    Ha az alapozásom konkrétan sehogy sem áll (kicsit 7:00 alatt tudom csak 145-ön tartan a pulzust 10+ km-es vonatkozásban, korábban ment ez jobban is :F ), de azért futottam jó sokat az elmúlt fél évben, akkor egy március 11-i félmaraton korai kicsit? Akkor lesz itt nálunk a faluban, és elég jó buli szokott lenni, nem szívesen hagynám ki. Vagy érdemes úgy is megpróbálni, hogy csak edzésnek fogom fel? Kb. havonta lenne lehetőség félmaratont futni a közelben - úgy egy 50 km-es körön belül, bár nagyon hangulatos versenyért hajlandó lennék nyilván kicsit többet is utazni. Lehet, hogy érdemes lenne tényleges megmérettetésnek valami májusi, vagy még későbbi időpontot keresni?

    A cél félmaratonon a két órát minél inkább megközelíteni, ha meg őszre összeállna a dolog, akkor október 29. a helyi nagy maraton dátuma, ahol hasonló a cél a 4 órával. Nem álmodozom, ha már 4-essel kezdődik az eredményem, elégedett leszek magammal, aztán majd jövőre lehet rajta finomítani.

    Félmaratont úgy magamtól futottam már, bár szigorúan edzőtempóban, bruttó átlag 6:50 lett a vége, a feléig tudtam 150 alatt tartani a pulzust, utána elszaladt, 156-os átlag lett a végső szám, meg 2:25 a 21,2 km. de ez november 13 volt, azóta belekerült a szervezetbe még vagy 400 km. Január sajnos pihenős lett (doki szétszabdalta a lábam, 2 hét kényszerpihenő), de a heti 40-50 km továbbra is tervben van, heti 4 alkalomra levetítve.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák