Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz StLui #22838 üzenetére

    Felül ilyent hordok: http://www.decathlon.hu/run-warm-ferfi-felso-id_8312451.html

    Alul ezt: http://www.decathlon.hu/keepdry-alaoltozet-futballmez-id_8341252.html

    Alsónadrág: http://www.decathlon.hu/legatereszto-alsonadrag-id_8337503.html

    Gatya asszem ez: http://www.decathlon.hu/elio-ferfi-futonadrag-id_8367667.html

    Mind olcsó, de a célnak és az én teljesítmény illetve igényszintemnek tökéletesen megfelelő cuccok.

    Kifejezetten hideg-szeles időben (-5C alatt) fel szoktam venni még egy nagyon vékony aláöltözetet a linkelt fehér alá. Tegnap -12C környékén voltam kint futni és hőmérsékletügyileg rendben volt a szerelésem, az első 1Km erőltetett gyaloglás után (pulzus 109) már nem fáztam.

    A sárga felsőt kb hetente kell mosni (6 alkalom) az aláöltözeteket esetleg lecserélem közben egyszer, de még ez sem jellemző. A nadrág is hetente egyszer van mosva, de nem azért mert nagyon igényelné, hanem ha már be van a futócuccoknak röffentve a mosógép, akkor éppen a nadrág is belefér.

    Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy mostanában edzés jelleggel a hideg levegő miatt (torok!!) nem nagyon hajtom magam meg, ezért izzadás sem nagyon van. Amikor két aláöltözet van rajtam, akkor futás után érzem, hogy az alsó réteg jobban nedvesedik, mintha csak egy aláöltözet lenne rajtam, de nem vészes.

    Futás után mindig minden cuccomat azonnal gondosan szárítóra rakom, hogy minden kiszáradjon, mert ha csak úgy nyirkosan lehánynám a sarokba, akkor valóban büdösödne. Mivel egyéb fizikai munkát nem végzek, ezért a göncöket (általában) teljesen tiszta testre, izzadtságmentes veszem fel, nyilván ez is segít abban, hogy nem kezd idejekorán büdösödni. Egyszer hordott futócuccokat sosem rakom egymásra (a szárítón lógnak a következő használatig), ezzel is kerülve, hogy a szagok "összeérjenek".

    Azt egyébként észrevettem már, hogy huzamosabb használat után az aláöltözetek, technikai cuccok mosás után frissen felvéve is hamarabb kezdenek el büdösödni, gondolom mert az izzadságerjesztő-bacikat a gyenge mosás nem öli meg mind. Mivel ezzel nem nagyon van problémám ezért feltételezem, hogy barátnőm ilyenkor csinál valami erősebb mosást több vegyszerrel és utána megint minden visszaáll a régi kerékvágásba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák