Új hozzászólás Aktív témák

  • Aristeus

    tag

    válasz tomcica #2270 üzenetére

    (#2266) szki, (#2270) tomcica: Köszönöm a gratulációkat és a jótanácsokat! :R
    Mindenképpen vissza fogok térni a vegyes terephez: szeretek erdőben és tó mellett futni, emellett úgy jobban kímélem a lábamat. Még 2 hét van a 6 hetes "Első 10 Kilométerem" edzéstervemből. Remélem 2 hét múlva Vasárnap is össze fog jönni egy ilyen jó idő.

    Motivációból nincs hiány: azt terveztem, hogy még idén 50:00perc alatt fogom futni a 10K-t, most 56:04-volt, szóval még 6 percet kellene lefaragni.
    tomcica: Te, mint tapasztalt futó, reálisnak látod, hogy még ez idén sikerüljön? (Heti 4x tudok edzeni)

    Hosszú távú motivációk meg:
    Jövőre szeretnék lefutni egy félmaratont. Egy erősebb 10K-ra szeretnék ráépíteni egy jó kis edzést, majd a rá következő évben kerek 30 éves leszek :D , (Szeptemberben) pont utána lenne a Maraton is. Szeretném teljesíteni... :)

    Még 1 gondolat:
    Arra is rájöttem e pár hónap alatt, hogy milyen jó is futni. (Valamint, hogy milyen jó lett volna hamarabb elkezdeni.) A család mellett is tudok futni, nem kell senki máshoz alkalmazkodnom, mint például régen a fociban. Ha még későn is érek haza a munkából, csak felkapom a cipőmet és futok egy pár kilométert. Stresszlevezetésnek is bevált, szóval eddig csak pozitívumokról tudok beszámolni.

    [ Szerkesztve ]

    Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

Új hozzászólás Aktív témák