Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    válasz bandus #22567 üzenetére

    Súllyal nincs gondom, kb tartanám ezt a szintet, öcsémet látva, aki 31 éves, 180 fölötti kicsit, 78 kg körüli, gyúr, na annál izmosabb nem akarnék lenni, bőven jó lenne, csak még pár kg zsírt kéne átalakítani izommá. Ezt tudom is miért nem érem egyelőre el, nem bírok leszakadni a sütizésről.

    medica: cél a kondi erősítése teniszhez, bringához, ez a legfőbb.
    Én egy délutáni lábnap után gyenge vagyok a másnap reggeli teniszen pl nem érzem a fáradtságot, csak szarul megy. Plusz olvasom sok helyen, hogy edzések után pihenőnap kéne ennyi idősen, stb

    kk831228: Igen valószínű túl hamar utol akartam érni súlyokkal a barátomat, most vissza is vettem egy hete, de valószínű kihagyom a januárt, rendbe jöjjenek a sérülések, csak nem tudom addig csinálhatok e otthon saját súlyos gyakorlatot, szinten tartásra, csak fekvőtámasz, tolóckodás (lábam a földön, székre támaszkodva stb)

    inf3rno: sajnos ott a teremben nincs akihez járnék, látom mit (nem) csinálnak (helyette telefon nyomogatás megy közben), egyedül máshova nem mennék, 15 év is azért (is) maradt ki mert nem találtam partnert. Egy másik helyet kipróbáltunk, ott figyelt ránk edző, crossfit gyakorlatokból összerakott wod-ok, na ott sérültünk igazán mindketten, nem vette figyelembe eléggé, hogy mit bírunk.
    edzésterv, gondolom a súlyzósra gondoltál elsősorban:
    az aktuális éppen: heti négy edzés, sok gyakorlatot 4x10-et csinálunk, emelkedő súllyal, én jobban szeretm csak az elsőt alacsonyabb súllya, utána kettőt közel max-szal, egyet max súllyal, mostanában viszont a közel max alatt megállok és inkább 12-t csinálok. Szóval bemelegítés 10 perc futás gépen, hétfő mell, pihenőidőkben hasazás, kedd kar (bicepsz-tricepsz) nem pihenünk, hanem váltva csináljuk a bicepsz-tricepszet, végén kétszer 50 hasizom valami, szerda hát, közben hasazás, de csak 3 féle gyakorlatnál, a 4. és 5-et váltva csináljuk. Péntek láb-váll, nincs hasazás. Ezek mind délutáni edzések, hétfőn és pénteken van most éppen reggelente teniszem, ezért jó, hogy vasárnap és csütörtökön nincs előtte semmi.

    Arra is gondoltam, hogy ezt a négy napot (gyúrás), csak két hét alatt csinálom meg, és akkor befér heti két futás.

    Köszi mindenkinek!

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák