Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Vertigo18 #21170 üzenetére

    Én azt a tábort erősítem, akinek nincsenek ilyen drága cuccai. Oké, csóri egyetemista vagyok, csak ha nagyon akarnám, akkor tehetném meg, hogy legyen drága sportórám, meg többféle cipőm, mindenféle ruháim. Nem mondom, hogy nincs rá igényem se, de az örömfaktort nem sokkal növelné semmi ilyesmi. Egyébként tök jól elvagyok a többéves hálós, eredetileg fürdésre tervezett rövidnadrágban, az 1000 Ft-os kalenji pólókban, csak egy stopperrel a karomon. Így is megy 4:30-cal a félmaraton, meg 3:45-tel az 5 km. És ezen a legdrágább garmin sportóra sem sokat javítana.
    Persze nem ezek ellen beszélek, még szép, hogy használjon ilyet, aki megteheti, csak az arányokra érdemes figyelni, maga a futás legyen az elsődleges, meg a cipő, a többi csak egyszerű kényelmi kiegészítő.

    (Megjegyzem azon jót szoktam mosolyogni, amikor a kis szőke a méregdrága rózsaszín felszerelésében, a tepsinyi telefonnal a kezében, fülhallgatóval a füleiben kocogja a maga kis 2 km-ét. Sajnos a látvány is csak rövid ideig tart, mert nagy a sebességkülönbség. ;] )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák