Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz spanyoll #20615 üzenetére

    Az órát első körben úgy értettem, hogy nézed a másodpercmutatót, és amíg körbeér, addig számolod a pulzusod (vagy amíg egy fél kört megy, addig, és utána megszorzod kettővel). Nem mondom, hogy futás közben egyszerű, bár ha ilyen tempót mész, akkor gyakorlatilag mindened a pulzus ütemére lüktet már, szóval rá sem kell fogni a csuklódra. ;] Ha mutatós órád sincs, akkor a telefonon is van stopper.

    Rövid távon egyébként megy ez a tempó, persze, aztán jön majd az, hogy kicsit többet is kéne futni (időben és km-ben is), és akkor egyszercsak majd kezdődik az ittfáj-ottfáj. Tudom, mert én is átestem ezen. Először csak kellemetlen, aztán rájössz hogyan tudod lenyújtani a problémák egy részét, de egy idő után a nyújtás sem segít, annyira túlterhelsz mindent, és szépen kimaradnak komplett hetek egy csonthártyagyulladás miatt. Aztán kezdhetsz mindent elölről...

    Így utólag én is sokkal 'okosabb' vagyok, és jobban látom már, hogy mit csináltam rosszul, meg hogyan kellett volna kezdeni, de amikor jönnek az első sikerélmének, az ember csak arra figyel, hogy nahát, megint többet, meg gyorsabban tudtam menni, csak ez így már középtávon sem fenntartható.

    Tudom, hogy hülyén hangzik, de odáig mostanra már eljutottam, hogy felismerjem, miszerint a futás nem a türelmetlenek sportja... :DDD

    Pulzusmérő ügyben meg figyelni kell nagyon az akciókat (lehetőleg a külföldieket is), egy rendes óra bőven 100 EUR fölött kezdődik ugyan (ami emellett gps-t is tud, az már inkább 200 EUR fölött), de időszakos akciókban nagyon jó vételt lehet csinálni, és ha komolyan gondolod a futást, akkor azért elég sokat tud hozzátenni.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák