Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Aristeus #14570 üzenetére

    Én nem variálok, nyomom parasztba', futok ugyanúgy tovább, amíg el nem kezd hangyásodni a kép. A bokám mobilis, úgyhogy sarokra is tudok érkezni. :DDD

    (#14573) Alg
    Igen, ezt érzem magamtól is. Egy bizonyos tempónál lassabban semmi értelme lábujjhegyezni, viszont ahogy gyorsulsz, automatikusan talppárnára fogsz érkezni. Meg én ezt tapasztalom lépésfrekvenciánál is egyébként. Nekem természetesen lassabb lesz ez a 195 centimmel meg a 115 kilómmal, mint egy 180 centis, 70 kilós futónak, de amikor erős tempót futok, begyorsul az is. Csak ugye maximális terhelési zónában nem tudok hosszú távon futni. Vicces amikor cikkek, blogok kimondják az univerzális örök igazságokat azt figyelembe se véve, hogy más körülmények is létezhetnek, amikor az örök igazság mégsem tud érvényesülni.

    (#14581) inf3rno
    Szerintem meg felesleges ezt erőltetni. EB 7. helyezett futó lány ismerősöm edzője tűzzel-vassal irtja ezt a talafogási technikát. A lány 9:34:36-ot futott 3000-en, mégis sarokra érkezik mindig. Az elég komoly tempó már ahhoz, hogy lábujjhegyezzen, ha azt szeretné, de mégse csinálja.

    szerk.: Na nekem meg pont a talppárnázástól gyulladt be az achillesem. A vádlim elég jól bírja a terhelést, de maga az ín nem. Igaz, elég sok bokasérülésem volt a versenyző röplabdás éveim alatt, lehet nekem ezért nem válik be ez a technika.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák