Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz deicide #11607 üzenetére

    Ja, csak hosszabb távokon elfogyok. De lehet, hogy csak nem erőltettem soha. Hosszabb, 15+ km-eket mindig - ha kicsivel is, de - 5 fölötti tempóval futottam eddig. Mert, hogy úgy szólt az ukáz, hogy ilyenkor csak a táv számít, csak lazán. Persze egy 1:45-ös félmaraton sem olyan rossz elsőre. Már, hogy hivatalosan, versenyen.

    (#11608) Gyufaaa: világos, csak eddig egyáltalán nem volt futásra alkalmas hosszúnadrágom, viszont felülre azért volt mit felvennem, még ha nem is spéci cucc. De persze nem véletlen vannak erre kitalált öltözetek.

    (#11609) tomcica: ja, rengeteg féle cucc van, nem is tudom, mi lenne a jó. Ez mondjuk elég lehet néhány fok mínuszig, alatta egy pólóval? Azért nagyon hidegben, szélben, esőben nem erőltetném továbbra sem a futást. Vagy egy ilyen? Nem tudom, miben más ez. Az előző inkább dzsekinek tűnik szél, kis eső ellen, ez meg inkább hidegtől véd. Na mindegy, majd szétnézek az üzletben, úgyis kell pár póló is, hátha azokban kevésbé gond az izzadás.

    Nincs egyébként bajom ezzel a tempóval, azért volt benne munka, de nem szakadtam meg, érzésre elég egyenletes is végig. De ahogy írtam, később elfogyok. Vagy eleve visszafogottabban indulok neki a hosszabb távnak, akkor nincs gond.

    (#11611) Cathfaern: azt mondod ezt a szád elé is tudod húzni, és fixen ott marad? Igen, nekem is egy idő után kilazult a sál, de talán még jobb is volt, hogy nem szorosan állt a szám előtt, hanem volt kis tér, ahova kifújtam a levegőt, és onnan melegebbet tudtam belélegezni. Egyébként csak a mínuszban raktam a szám elé is, ma pl. csak a nyakam köré tekertem. Úgy látszik megedződött annyira a torkom, légutaim, hogy már ezt bírják.
    Megnyugtattál az izzadást illetően. Megállni nem szoktam, orrot fújni lassítok csak le amolyan tempósabb gyaloglásra (futás közben nem megy).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák