Új hozzászólás Aktív témák

  • Ba cy lus

    addikt

    válasz fehér_ember #89873 üzenetére

    Akkoriban amikor ilyen kedvesen álltak a vásárlókhoz, akkor is vissza vihetted/küldözgethetted csak úgy 2 héten belül a terméket és kötelesek voltak visszaadni a teljes vételárat?

    Akkoriban nem volt két hét elállási idő, de valamennyi (és szerintem már 3 nap is elegendő idő kipróbálásra) volt már akkor is a netes vásárlásokra.

    miatt utálták meg a kereskedők is a vevőket és ezért lehet elegük az egészből.

    Utálják csak azokat, akikből élnek, akik miatt futja nekik külföldi nyaralásra, új kocsira, házra. Nyilván sok értelme van vevőellenesnek lenni, azokkal szívózni, akiktől anyagilag függnek.

    Amúgy nem mondtam, hogy manapság nem is tapasztalni ilyen kedves hozzáállást bizonyos helyeken, mert pl. Hitspace-szel nekem eddig csak jó tapasztalatom van, és az mondhatni aktuális, "újkori" tapasztalat.
    Aztán ott van az Audiophile Szalon névre hallgató hely, ők is ugyanolyan kedvesek és korrektek, mint a "régi szép időkben" az említettek, sőt.
    Van egy használt hifi üzlet a Bródy Sándor utcában, egy öreg úr a tulaj. Tényleg egy nagyon udvarias, segítőkész úr. Nem tudok rá mást mondani.
    Valaki való kereskedőnek/eladónak, erre született, valaki meg nem, ez ennyi, és nem több. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák