Új hozzászólás Aktív témák

  • MASSlag

    tag

    Sziasztok!

    Valamilyen USB-s DAC megvételén gondolkozom AKG K240 és egy épített fejhallgató erősítő mellé. Analóg forrásokkal (deck, CD lejátszó), már próbáltam és gyönyörűen szól. Gépre kötve viszont az alaplapi hangkártya már közel sem tud ilyen minőséget. Most Z77-Pro4M van ami szerintem kritikán aluli, de mást is próbáltam már (más alaplapok, laptopok) .Tompa, mosott, zavaros. (Csak a fülemre hagyatkozom, nincs hangmérnök képzettségem.)
    Sajnos a komolyabb cuccokról csak álmodni tudok, egy FiiO E10-re van max keretem Néztem a Behringer uca202-t és a FiiO E10-et. Tetszett a 202 barátságos ára, jókat hallottam róla, de csak 16 bitet tud és elég gagyi doboza van. A FiiO szép, kicsi 24 bites, de kínai, dupla annyiba kerül és nem vagyok biztos benne, hogy ennyiért tényleg tudja azt a 24bitet.
    Azt kérdezném, hogy mekkora előrelépés lenne egy 202 az alaplapi karikhoz képest, és a FiiO szól-e annyival jobban, amennyivel többe kerül. Ha tudtok más, jobb megoldást (csak külső jöhet szóba) hasonló áron, annak még jobban örülnék.

    A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka

Új hozzászólás Aktív témák