Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    Úgy néz ki a cégnél végre lesz elkölthető használható keretem fényképezőgépre és egyebekre, és mivel arra amire egyébként kell, mindkettő bőven megfelelő, szerencsére a saját személyes preferenciáim döntenek. A két kinézett lehetőség a Sony a7c kitobival és egy 50/1.8, vagy egy Fuji X-T30 II kitobival (18-55), és még valami, ami belefér a keretbe.
    Mivel évek óta szeretnék Fujit, nagyon errefelé húzok, és úgy látom, hogy az X-T30-cal nem lövök mellé. A keretbe beleférne az X-T4 is, de objektívben kellene akkor (anyagi) kompromisszumot kötni. Ár-értékben most jónak érzem az X-T30 II-t, nem tudom, mi a véleményetek.
    Ha X-T4, akkor váz + 23/2 + 50/2 férne bele a keretbe.
    Ha X-T30 II, akkor 18-55 kit + 50/2 vagy 35/1.4 lenne, és még valami, vagy pedig kit + 56/1.2 (feleslegesen, de nagyon tetszik).

    Az X-T4-et mint vázat feleslegesnek érzem és az X-T30 kihajtható lcd-je is sokkal szimpatikusabb (jelenleg is hasonló megoldást használok a privát gépemen, a Pana GX80-on). Úgyhogy váz tekintetében egy kicsit elköteleződtem, kivéve ha nagy marhaságot csinálok így.

    Segítetek kiegyenesíteni, vagy összezavarni?

Új hozzászólás Aktív témák